lauantai 27. marraskuuta 2010

TUROK lauantai

Lauantain näyttelypäivä on nyt ohi. Saatiin tosi hyvä arvostelu Saarelan Veikolta ja tuo tykkäsi Oskarista tosi paljon. Sertikilpailua oli, vastassa kaksi muuta kollipoikaa. Toinen Oskarin tavoin tarvitsi vain yhden sertin valmistumiseen ja toinen oli vasta valmistunut luokkaan viisi. Oli melko tiukka kilpailu, Saarela ei oikein osannut päättää Oskarin ja euotsalaisen kilpakumppanin välillä. Saarela päättikin sitten tehdä niin, että kaikki kakkosväriset jäivät siihen ja, että hän laittaisi kissat sitten lopuksi paremmuusjärjestykseen samalla kun ottaisi myös värinparhaan. Hävittiin ruotsalaiselle kollipojalle, mutta häviö ei harmittanut kyllä yhtään.
Seteli:

Ja sitten tekstiversiona arvostelu vielä.

Tyyppi: Kaunis, suurikokoinen uros
Pää: Hieno profiili, hyvä kolmio, hyvä leuka
Silmät: Hyvä muoto ja väri
Korvat: Kauniit
Turkki: SUPER! Pitkä ja tuuhea, hyvä trimmaus näyttelyyn! Upean puhdas, oikea turkinlaatu.
Häntä: Melko pitkä ja tuuhea
Kunto + Yleisvaikutelma: Kaunis, rauhallinen ja tosi ihastuttavan ystävällinen nuori kissaherra!!!
Arvostelutulos: EX2 + 2. paras kissa kaikista!!!

Tosiaan se ruotsalainen kilpakumppani valmistui tänään korkeampaan luokkaan, joten ei ole sitten huomenna meitä vastassa, joten uskaltaa vähän toivoa nyt sitä sertiä :). Siitä tosin ei sitten tiedä, että millainen mettis on Stephane Bernardin (jonka luulin olevan nainen, mutta luulin väärin :D) mieleen. No se on huomenna se.

Me saatiin ihan extempore palkinto tuossa lopussa paneelien jälkeen, kun kerrottiin tuloksia parhaimmista kasvattajista ja muista mitä siinä paneelin jälkeen nyt on. Saatiin nimittäin kylmähermoisimman kissan- palkinto. Oli melko hassu. Keskustelin siinä sen meidän voittaneen kollipojan omistajan kanssa, kun tultiin huutamaan, että me voitettiin jotain.
Palkinto tuli siis siitä, että aiemmin siinä kun arvostelut olivat vielä käynnissä ja Oskari oli omassa näyttelyhäkissä nukkumassa niin pienen matkan päässä joku kissa räjähti ihan täysillä. Sen omistaja ei sitten ypstynyt pitämään sitä äksypoksukissaa otteessaan, kun kissa vetäisi tätiä turpaan ja lähti painelemaan karkuun. Jotenkin se kissa sitten päätyi Oskarin häkin katon päälle. Osku siellä häkissään katseli ylöspäin pää kalleellaan ja ihmetteli että mikä äkäpussi siinä sen yläpuolella oli. Ihmiset olivat ihan hämillään, kun selvisi että Oskari on leikkaamaton kolli ja kun se otti sen koko jutun niin rauhallisesti. Kunniamainintapalkinto siis siitä :) Saatiin siis hyvän arvostelun lisäksi joku kuusi leluhiirtä ja sitten huiska.

Huomenna sitten lisää taas :)

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Hauskan palkinnon saitte :)

Katja kirjoitti...

Joo. Jutustelin siinä loupssa tuttujen kanssa, kun yhtäkkiä tultiin sanomaan, että nyt voitettiin palkinto ja menin ihan hämilleen :D Tosin tilanne, mistä palkinto tuli olisi voinut mennä aika pahaksi, jos häkissä olisi ollut rauhallisen kissan sijasta joku herkästi hermostuva.