torstai 25. marraskuuta 2010

Kissimissi show-kuntoon.

No nyt on Oskari pesty. Pesu meni jälleen kerran tosi hyvin, vähän Osku maukui aluksi jotain vastalauseen tapaista, mutta oli tosi rauhallisesti kuitenkin. Ei voi olla noin helppo kissa pestä. Muutenkin ihan superhelppo tapaus. Föönauskin sujui hyvin, antoi kammata ja tuulettaa nätisti.
Nyt ei ole tästä pesusessiosta mitään kuvia tarjolla, mutta voin huomenissa vaikka laitella jotain kun saan viimeisteltyä pikkumiehen.

Täällä on tullut ihan kunnolla lunta. Käytiin viime viikon pejantaina vähän ulkona käyskentelemässä Oskarin kanssa. Taisi olla ensimmäinen kerta Oskulle, kun pääsi ihan ulos käyskentelemään. Ja meni sekin yllättävän hyvin. Armaan ja Onnin kanssa tottunut siihen, että kun ne valjaissa lyö ulos niin ei liikuta mihinkään. Ja talvella varsinkaan. Pitää ottaa syliin ja mennä samantien sisälle. Oskari sen sijaan käveli tosi nätisti ja nuuskutteli lunta eikä aristellut ollenkaan. Täytyy tuossa huomenna ottaa osaa taas kissakuvahaasteeseenkin, kun viime maanantaina siellä vaihtui aihe. Jotenkin nyt itsellä ollut kädet täynnä kouluhommia, eikä kissakomppaniakaan ole mitään kummoisempia tehnyt, mistä olisi voinut reportoida.
Tämmöstä tälläkertaa.

Ei kommentteja: