keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Normipäivä

Aikaa on ehtinyt vierähtämään viimeisestä kirjotuksesta. Syynä pelkästään koulukiireet, joita näin loppuvuodesta tuntuu olevan helskutisti erilaisten raporttien ja rästitehtävien parissa. No nyt otin itseä niskasta kiinni. Piti tosiaan se Turun sunnuntainen arvostelukin tänne laittaa, mutta nyt hukkasin sen johonkin ja en sitä tähän hätään nyt löydä.
Oskari kuitenkin valmistui Turussa Grand International Championiksi (jippei) ja sai hyvät arvostelut tuomarilta. Nyt olen ilmoittanut Oskun tammikuussa Lahden näyttelyyn molemmiksi päiviksi ja nyt kilpaillaan sitten luokassa kolme.

Mitään ihmeellistä kirjoitettavaa tässä ei nyt oikeastaan olekkaan. Elo sujuu ihan tavalliseen tapaan ja normaalisti. Kissat pölöilee, nukkuu ja syö. Syömisestä puheenollen, Oskarin paino on noussut taasen hieman. Nyt poika painaa jotain 6,5 kiloa. Ei kai se vielä paha ole. Karvaa Oskarilla on sen verta paljon, ja kiitos talvipakkasen se pörröttää sähköisenä ihan pystyssä ja siksi Osku ehkä näyttää tosi muhkealta. No parempi tuo kyllä on, kuin mitä kesällä, kun oli ihan kollikunnossa koko katti.

Ja juu. Näin joulun alla nyt on otettu kaikki koristeet esille laatikoistaan. Tähän mennessä kaikki tontut ja muut on saanut olla ihan rauhassa. Vähän jännättää joulukuusen esille ottaminen. Epäilenpä ettei se ehkä saa olla niin rauhassa, mitä tässä toivon. Niko ehdotti, että laitetaan kattoon jonkinlainen koukku, josta menee siima kuusen latvaan. Jos se siima sitten estäisi kuusta kaatumasta jos ja kun kissat päättää sinne kiivetä tai koristeita repiä. No siitä lisää sitten, kun tulee ajankohtaiseksi.

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Onnittelut Oskulle!

Kuusijännitys alkaa kasvaa meilläkin. :)

Katja kirjoitti...

Meillä on kerran kissojen aikana ollu kuusi esillä, Armas ja Onni oli sillon melko pieniä eikä ne kauheasti riehuneet. Pitää pitää peukut pystyssä vaan, että saisi olla rauhassa :)

Ja Osku kiittää.