keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lentävät kissat

Voi pirhana. Eilen tuli kivasti lunta ja ajattelin, että tänään olisi voinut mennä kissojen kanssa lumikävelemään ja napata samalla muutamia talvisia kuvia. Se oli eilen se, tänään on ollu ilmat sen verran plussan puolella, että lumi on muuttunut märäksi höhhöksi ja en viitsi sitten mennä poikien kanssa ulkoilemaan, kun ne tuskin tykkää kävellä sohjossa. No, talvi on vasta aluillaan, joten ehkä tässä vielä ehtii ottamaan kuvan jos toisenkin. Kuvista puheenollen, yhden kissaharrastajan/-kasvattajan kotisivuilla törmäsin sellaisiin kuviin, kuin lentävä kissa. Ideana siis jonkun mieleisen lelun kanssa hypyttää kissaa ja napata hauska lentokuva. Kyseisellä henkilöllä itsellään tosin on bengaleita, joten ne nyt näyttävätkin sulavilta ja sutjakkailta pompatessa ilmaan. Me kun Nikon kanssa tätä kokeiltiin, niin tuloksena oli vaan lentävä karvamöttö :D

Koko hommasta innostui oikeastaan vaan Oskari. Se on niin pölhö muutenkin, vähän kun jossain joku heiluu, niin Osku ensimmäisenä ryntää paikalle. Vähän epäreilua kahta muuta kohtaan, kun jos Armasta tai Onnia koittaa leikittää, niin ei siitä tule mitään; Oskari ryntää paikalle kauhealla ryminällä ja jyrää muut alleen. Oskarista siis nyt sain napattua eniten näitä pomppu-kuvia, Onnista pari ja Armasta ei kiinnostanut yhtään. Oskaristakin kaikki saadut kuvat oli vähän tylsiä, kun ei se oikeen osannut poseerata samalla, kun hyppi ja häntä oli aina piilossa. Haastavaa. Kuvasatoa siis tässä. Ensiksi pomppu-kuvia ja niiden jälkeen pari muuta, samalta illalta myös. Armaasta ei nyt ole yhtään kuvaa, kun sillä oli varmaan huono-tukka-päivä.
Tämmösiä.
Mitäs muuta. Tilattiin tuossa joku aika takaperin viisi säkillistä Simplicity Baby Powder Scented-mikrohiekkaa, kimppatilauksena. Yhteensä hiekkaa tilattiin siis lavallinen ja meidän osuus oli se viisi. Tuli aika halpa säkkihinta. Itsessään hiekka oli ihan uusi tuttavuus meille kaikille, tätä merkkiä siis ei ole ennen ollut käytössä. Nyt kun sitä on astioissa ollu jonkun aikaa, niin ainakin tähän asti se tosiaan tuntuu olevan tosi hyvää.
Tuli myös mieleen, että mikä ihme siinä on, että kun putsaa hiekka-astioita, niin sitten pitää samantien mennä laatikolle juuri sillä samaisella hetkellä kun pussin on saanut solmuun ja putsauksen valmiiksi? Onko se vaan jotain kissojen huumorintajua? Sama, kun vaihtaa uudet hiekat, niin siellä tuntuu olevan niin mahdottoman mukava kieriä ja pyöriä. On sitten koko kissa hiekassa ja myös laatikoiden lähimaasto, kun sieltä sitten vihdoin tullaan pois.
Hassuja otuksia.
Eipä meillä tässä muuta nyt tällä kertaa.

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Hih, mitä ilmassa leijuvia katteja. :)

Jep, täytyy olla ihan tarkoituksellista se puhtaan laatikon välitön sotkeminen. Meilläkin kun on vain yksi kissa niin ei se voi edes ajatella, että joku muu ehtisi sotkea sen, ellei heti sinne ryntää. Mindyllä on kaksikerroksinen pellettivessa ja tyttönen on heti hyppäämässä alalaatikon puruun, kun on hetkeksi nostanut ylemmän laatikon sivuun alemman tyhjentämistä varten. Viimeksi sain sentään napattua kiinni ennen kuin ehti vessaa kauemmas levittelemään jauhoontunutta pellettiä.

Katja kirjoitti...

Kissat on hassuja :D. Ja kun meillä käytetään mikrohiekkaa ja kissat on tollasia puolipitkäkarvasia, niin sitä tarttuu aika kivasti mukaan kun ne siellä hiekassa aina ekana möyhii. Onneksi se uusi hiekka houkuttaa vaan pienen hetken ajan.