maanantai 8. marraskuuta 2010

Kissakuvahaaste 143: Saalis

Koko kööri ottaa taasen osaa kissakuvahaasteeseen, jossa tällä kertaa aiheena saalis. Kesällä mökillä pojat saalisti ihan oikeasti muutaman peltohiiren ja myyrän, saaliista itsestään löytyy kyllä kuva, mutta mielestäni ei kissasta ja saaliista yhdessä. Se nyt sitten siis ei käynyt. Ja vaikka sieltä olisi jotain löytynytkin, niin muistaakseni ko. kuvat löytyvät kaapissa olevalta koneelta, joten ei niitä nyt tähän hätään olisi kuitenkaan saanut. Arkistoistakaan en äkkiselaamalla löytänyt mitään sopivaa, mutta pojat oli onneksi aika yhteistyöhaluisia. Monta hyvää kuvaa tuli ja tässä nyt jokaisesta yksi edustuskuva haasteeseen.

Armas ja saaliina sininen, pörisevä hiiri.

Onni ja saaliina potkulelu.

Oskari ja saaliina potkulelu.
Tälläisiä tällä kertaa. Oskari kyllä näytti ehkä siltä, että lelu oli ennemminkin rakas, kuin että se pitäisi tappaa, vaikka takajalka vähän potkulelua potkikin. Lelu-parka alkaa olla päivänsä nähnyt, ehkä ostan siis pojille seuraavasta näyttelystä uuden. Kiva kun se kuitenkin on ollut. Nyt se vaan vähän varistaa kissanminttua ympäri lattioita.

7 kommenttia:

henni kirjoitti...

Aww, ihana Oskari :) Tosiaan näyttää vähän että sitä pidetään ennemminkin hyvänä ^^

Meillä on kanssa tosiaan ihan liikaa kaikkia kissanleluja, hiiriä sun muita, siihen nähden että ne kaikkein mieluisimmat lelut on aina sellaisia joita ei ole tarkoitettu kissojen leluiksi x) Esim. Nikkin lempparilelu on mun käytetyt meikkisienet, ja niitä ei voi jättää pöydille kuleksimaan kun ne pöllitään aivan varmasti. Sen kanssa se jaksaa riehua ja pomppia ties kuinka kauan kun sille päälle sattuu.

Onkileluja ja kissanminttuleluja nämä kyllä raahaa ympäri kämppää kuin suurtakin saalista, mutta niistä mulla ei ollut kuvia :/

Katja kirjoitti...

Haha :D Joo noilla on joku erityinen suhde meikkisiveltimiin, muutaman kerran ollu hukuksissa joku kallis sivellin, kun joku on käyny sen pöllimässä. Sama kun noi tonkii myös mun laukkua ja välillä sieltä löytyy hanskat tai jotain muuta, mikä on olevinaan niin hirveen kiinnostavaa, että se on pakko piilottaa :D

Ei mullakaan ollu valmiina kuvia, mutta onneks noi on tollasia linssiluteita, että niistä ihan pienellä vaivalla saa napattua jonkun aiheeseen liittyvän otoksen :)

Kissapelakuu kirjoitti...

Ihanat Armas, Onni ja Oskari!
Katselin kaikki uuden blogisi kuvat ja ihan koukuttaa nuo pentukuvat varsinkin, lutusia näyttävät olevan isoinakin!

Katja kirjoitti...

Kiitoskiitos :) Pentukuvat on yleensä petollisia, siksi itse yritän vältellä niiden katsomista, ettei tulisi kauhea pentukuume. Norskit on tollasia rutistettavia, isoja karvapalleroita <3

Nunt kirjoitti...

Kickeroo <3 Meilläkin on aika rajusti rakastettu yksilö :)

Mayo kirjoitti...

Tommonen potkulelu on ihan tuntematon minulle, vaikka hoitelen kahta norskia. Toinen änkeytyi eilen syliin ja rupesi vatkaamaan minua tassuillaan. Ole siinä sitten leikkimättä : ).
Ylin kuva muistuttaa eniten meidän sylikisua.

Katja kirjoitti...

Tuo potkulelu on ollut ihan kaikkien lemppari, sitä on halittu, purtu ja potkittu. Tuo alkaa olemaan vaan päivänsä nähnyt jo, ei oikeen kestä kolmen pojan käsittelyssä. Armas on kanssa sellanen syliin änkeävä ja julmetusti tarpoava. Nuo kaksi muuta tykkää kyllä rahnutteluista ja silittelyistä, mutta ei viihdy sylissä kovin paljoa.