lauantai 6. marraskuuta 2010

Kissakuvahaaste 142: Ensimmäinen kuva/päivä

Otetaan osaa kissakuvahaasteeseen nyt koko kööri. Tällä kertaa aiheena tosiaan on ensimmäinen kuva tai päivä. Armaasta ei löydy kuvia, kuin vasta ensimmäisiltä kotiutumispäiviltä. Ainakaan itse ottamiani kuvia. Tullessaan Armas oli aika ujo, ja tuntui potevan jonkun verran koti-ikävää. Poika vietti ensimmäisen päivän suurimmilta osin eteisen vaatekaapissa, mutta uskaltautui sitten loppujen lopuksi jossain vaiheessa iltaa tulemaan ihmisten seuraan ja hullaantui ihan täysin kiipeilypuussa roikkuvasta lelupallosta. Armaan ensimmäisessä kuvassa poika tappaa lelupalloa. Armas tuli toukokuussa 2007.



Seuraavassa kuvassa meillä on päätähtenä Onni. Onnista löytyy vaikka kuinka paljon ihan pallerokuvia, mutta päädyin nytten ihan ensimmäiseen kertaan, kun Onnin näin. Onni sisarineen oli tällöin 4-5 viikon ikäinen, ja ryömi sydämmeeni saman tien. Olisin tässä voinut käyttää blogin yläpalkissa olevaa kuvaa, mutta en viitsi käyttää samaa kuvaa monesti, joten päädyin tuomaan haasteeseen seuraavanlaisen. Tässä kuvassa Onni on kömpinyt syliini, kun olen pikkupalleroa leikittänyt jonkin lelun kanssa ja kesken kaiken hurjan kiipeämisen tuli nukkumatti ja poika sammahti syliini. Ei se paljon suloisemmaksi voi mennä <3 Onni tuli joulukuussa 2007 Armaan kaveriksi, ja oli alusta asti tosi reipas.



Ja kolmantena vuorossa Oskari, jonka kuvien kanssa on myöskin hirmuinen valinnanvaikeus. Tässä kuvassa Oskari on noin 10-viikkoinen, ja olen katsomassa tuota kasvattajan luona. Kuvassa Oskari syö ystäväni varpaita ja on oma pölhö itsensä. Eipä kuvassa kai muuta kertomista ole. Oskari tuli joulukuussa 2008, tuo pieni blondi pojankoltiainen, joka on ehkä maailman helpoin näyttelykissa ikinä. Oskari on aina myös ollut tosi reipas ja utelias kissa ja luonteltaan ystävällinen, eli laumaan tuleminen kävi tosi helposti.  Mutta tässä kuva:



Ja tähän loppuun vielä vaikka yksi kuva ensimmäisestä päivästä, kun Oskari on kotona ja miten tyypit jakavat kiipeilypuun kiltisti. Yläpesässä siis Armas, sitten hassussa asennossa Oskari ja alhaalta tulossa Onni.


Ja hyvin kissakuvahaasteessa luin tuosta roskapostisuodattimesta ja paniikissa lähetin viestin kahteen kertaan, ellen jopa useampaan, että toivotaan nyt ettei siellä päässä kauheasti hermostuta :D

5 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Tervetuloa mukaan haasteeseen.

henni kirjoitti...

Voi mitä ihania mettiksiä täältä löytyi! <3 Tosi kauniita karvaturreja, erityisesti tuo Armaan nassu on niin kovin lutusteltava :D
Paljon pusuja multa, oon ihan hupsuna pitkäkarvaisiin kissoihin, etenkin norskeihin ja ragdolleihin :)

Niin ja kiitos! :)

Katja kirjoitti...

Kiitosta vaan, nuo karvaturrit kiittää :)

Mayo kirjoitti...

Kauniita kaikki ja nukahtanut kisu niin vauva : ). Uni tulee pikkukisulle missä vain : )

Katja kirjoitti...

Se on kyllä hassua, että miten ne nukahtelevat noin pieninä kesken toimien, ihan minne sattuu ja miten sattuu :)