keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Mummulaloma ohi.


Kissat lomaili kokonaisuudessaan kaksi ja puoli viikkoa mun vanhemmilla, mutta tänään haettiin pojat kotiin. Mulla oli vähän ollut toiveissa, että oltaisiin saatu kissatarha valmiiksi tai edes aloitettua, mutta luvan kysymisen kanssa kesti hiukan kauemmin ja eihän me sitä olla vielä saatu suunnittelua pidemmälle. Varsinaista lupaa tarha ei tarvitse, kun on alle 7 neliötä. Ainoana ohjeistuksena tuli, että rajoista vaan 4 metrin päässä, ja kun tarha on kutakuinkin melko keskellä tonttia, niin tuokaan ei ole ongelma.

No mutta. Onnihan masentui taas, kun hoksasi että joutuu matkustamaan ja ryntäsi kotona heti laatikolle. Pojat oli muutenkin ihan ihmeissään, kun kotiutuivat. Joka paikka nuuskutettiin läpi, niin kuin ei oltaisi kotona koskaan oltukkaan. Ihme ja kumma, ei kertaakaan pojat koittaneet hyppiä keittiönpöydälle tai tasoille, vaikka mummulassa olivatkin saaneet tosi vapaasti mennä.

Ja tänään (tai no viimeistään huomenna) alkaa kissatarhan rakentaminen. Vähän on vielä mietintämyssyn alla käytetäänkö minkkiverkkoa vai rappausverkkoa.


Ei kommentteja: