keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tarha


Eilen illalla kissat pääsivät tutustumaan uuteen tarhaansa. Tarha on muuten valmis, paitsi sisäpuolella pitää hiukan sisustaa ja tasoja kiinnitellä. Meni tovi, ennen kuin kissat uskalsivat tulla ikkunaluukusta. Tai me vähän avustettiin, kun eihän ne sitä luukkua tajunneet, että mikä on olevinaan. Niko nosteli sisäpuolelta kissoja yksikerrallaan niin, että pääsi kurkkaamaan ulos.

Ensin nostettiin Armas, joka samantien tuli ulkopuolelle kävelemään ikkunalautaa pitkin ja oli kuin kotonaan.
 

Seuraavaksi nostettiin Oskari hollille. Osku kuitenkin vaan kurkisti ensin luukusta ulos ja luulin, että sillä jäi pylly jumiin, kun se peruuttikin takaisin sisälle.


Sitten tuli Onni, joka hypähti kanssa samantien tutkimaan tarhaa ja oli niin onnellisen näköinen ja kävi puskemassa kaikki puut ja palkit mihin vaan ylettyi. Oskarikin uskaltautui sitten ulos seuraavana, eikä se mitään jumiin jäänyt. Luukku oli juuri sopiva jopa karvamuhku-Oskarille :)


Aatosta vähän jännitti. Tai aika paljonkin, eikä se meinannut millään tulla ulos. Niko vähän avusti tuuppaamalla Aatosta eteenpäin niin, että Aatos joutui ikkunalaudalle ja kyll äse siitä sitten lähti varovaisesti vähän tutkimaan paikkoja. Onnettomasti kuitenkin maukuen.


Tarhan sisustaminen oli vielä tässä vaiheessa kesken. eilen rakennettiin keskitaso ja sitten ylätaso joilla voi loikoilla ja istua ja joita pitkin pääsee kulkemaan. Ylätasolta menee pieni kävelysilta tarhan oven yli, josta pääsee kulkemaan toisessa nurkassa roikkuviin koreihin, jollei tahdo ikkunalaudalta hypätä. Tarkempia tietoja tarhasta ja kuvia sisustuksesta hiukan myöhemmin.

6 kommenttia:

henni kirjoitti...

Ihanat pojat <3

Bemary kirjoitti...

Onpa kivan oloinen tarha. Tommosessa kelpaa hengailla pidempäänki. :)

Mamma N kirjoitti...

Tuosta tulee hieno! Ja osalla porukasta on selvästi jo homma hanskassa :)

Mindy kirjoitti...

Olette olleet ahkeria! Varsinkin, sitten kun se on sisustettu, saa toivoa, että jengi viettää sisällä jonkin aikaa kuitenkin. :)

Katja kirjoitti...

Henni: Niinhän ne on :) <3

Bemary: Joo siitä tuli aika kiva. ja nyt kun on kaikki tasot paikallaan niin kyllähän nuo pojat siellä viihtyvätkin :)

Mamma N: Isot pojat on tottuneet ulkoilemaan mökillä ja vanhassa asunnossa oli parveke, Aatosta nyt vähän alkuun jännitti, mutta nyt sekin jo tarhailee kuin vanha tekijä. Ajattelin tuonne hankkia sellaisen Ikea rahin, millainen Hemilläkin on käytössä raapima-alustana :)

Mindy: Ei ole paljon näkynyt kyllä sisällä nyt viime päivinä, kun ulkona on niin kiva hengailla :)

Taru kirjoitti...

Tosi tyylikäs tarha, innolla odottelen sisustuskuvia. Vaikkin, nythän siellä jo on kaikkein kauneimmat lisukkeet jo ;)