sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Lomalla mummulassaMe lähdetään huomenna viikon juhannusreissulle mökkeilemään kaveriporukassa, joten pojat pääsivät tänään lomalle mummulaan. Mummulassa onkin kivaa. Siellä saa olla pöydillä, kotona ei.  Onni yllättäen ei oikein pitänyt boksiin menemisestä ja alkoi puolivälissä matkaa rapaminaan seiniä. Raapiminen kesti kuitenkin vaan pienen tovin ja loppui sitten. Onni matkusti Armaan kanssa ja Armaan letkeä matkustusasenne varmasti rauhoitti myös Onnia. Aatos matkusti Atlaksen 20:ssä ja Oskari yksinään 30:ssä. Ja niin Armas ja Onnikin meni 30:llä. 

Enempää ei olisi tavaraa mahtunutkaan pikkuautooni. Kissoille viikoksi (+ekstraa jos mäkkeily jatkukiin omalla mäkillä) ruokia, hiekkaa ja hiekka-astiat, sekä tietysti tonnikaupalla leluja.

Aatos oli ihan ihmeissään, kun päästin kissat mummulassa pois bokseista. Eihän Aatos ole mummulassa vielä käynyt. Vähän jännittäen tutkittiin ensin paikat, mutta kun muutkin vaan letkeästi makoili missä sattui, niin Aatoskin kävi sitten pötköksi ja leikki PIROKin näyttelystä ostetulla kissanminttulelulla.

Kuvat on nyt vähän huonoja, kun napsin nopeasti puhelimella.

2 kommenttia:

Bemary kirjoitti...

Meillä on justiinsa samanlainen teline kissoille parvekekäytössä, mitä ny toi teiän ylätaso taitaa olla vaihettu alkuperäisestä toiseen, meillä ku se on alkuperäinen. Mut hyvä teline! :)

Katja kirjoitti...

Juu, se puuttui ostohetkellä ja koko teline saatiin vähän edullisemmin. Tuo ylätaso on rakennettu jostain levystä, pehmusteesta ja ja kankaasta jälkeenpäin :) hyvin on asiansa kyllä ajanut.