tiistai 17. huhtikuuta 2012

Poski vasten poskea.


Kuvatessa jouduin käyttämään kameran salamaa, niin Armas on vähän kalvakka. Tällä tavalla isot pojat makoilivat kirjahyllyn päällä, poski poskea vasten. Ihme, että molemmat tuonne ylös edes jotenkuten mahtuivat (nimenomaan jotenkuten, tuossahan näkyy, että perät vähän tulevat reunan yli).

5 kommenttia:

henni kirjoitti...

Aww <3

Draconian kirjoitti...

<3 Onko Oskari iloinen, kun oikeat kaverit ovat vihdoin tulleet takaisin? Varmaan kivempia kuin mäiskivä leidi tai varsinkaan se hauva :)

Katja kirjoitti...

On se varmaan, ainakin näyttää olevan kivaa, kun on leikkikaverit taas kotosalla. Ainoa mikä ei ehkä ole niin kiva on se, että nyt meillä tuli ruoka-ajat takaisin, eikä raksubaari olekkaan koko aika auki. :) Tai no, eihän Oskari nyt mitään muuta koskaan olekkaan kun vaan iloinen :D

Unknown kirjoitti...

Voi miten suloisia ne tuossa onkaan. Joskus ihmetyttää, miten iso kissa halutessaan vääntyy milteinpä mihin tilaan tahansa!

Katja kirjoitti...

No se on kyllä totta :D Armas varsinkin on niin itsepäinen, että jos se johonkin tahtoo mahtua ja mennä niin se kyllä itsensä sinne mahduttaa. Kuten tässäkin, Onnihan oli ensin paikan vallannut, mutta Armas välttämättä tahtoi sinne myöskin :D