keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pahvilaatikko ja sulkalelu vs. ruoka.


Postitäti toi eilen zooplus-paketin, jonka tilasin ennen pääsiäistä. Vähän odottelin pakettai saapuvaksi jo torstaina, mutta ei se ehtinytkään. Tähän tilaukseen laitoin pelkästään märkäruokia, kun edellisestä kerrasta on kuivamuona-purnukka vielä yli puolillaan.

Laatikosta löytyi:
-Iams-lihalajitelma (22xkanaa ja 22xkania)
-Feline Porta 21-herkuttelupakkaus, 8 makua (kana, kana & aloe, tonnikala & karppi, tonnikala & merilevä, tonnikala & aloe, tonnikala & naudanliha, tonnikala & katkarapu, tonnikala & ravunliha)
-Applaws - kananrinta & kurpitsa x12 + höyhenlelu
-Applaws - kananrinta & strutsinliha x12 +hoyhenlelu
-Almo Nature - vasikanliha x12

Kuten kuvasarjasta näkyy, niin Oskaria ainakin kiinnosti enemmän puolityhjä pahvilaatikko ja nuo sulkalelut kun viereen kasatut ruoat.. Mutta kuitenkin. Noista Feline Porta 21:stä oli puolet viljattomia, mikä oli aika kiva ylläri. Meillä nyt ei ole ollut mitään ongelmia viljan kanssa, että ei sinällään ole tarvetta viljattomille tuotteille, mutta jos nyt vaikka allergia sattuisikin iskemään...  Mutta juu. Viime tilauksessa ostin kokeilumielessä tuota Applawsin kananrintaa&strutsinlihaa ja se oli ihan huikea suksee. Sensijaan sitten taas tälläinen ruokamerkki kuin BioPâté ei uponnut ollenkaan, ainakaan Oskarille. Oskari ei suostu koko pöperöön edes koskemaan, hyvä jos nuuhkaisee edes kippoon päin. En nyt ole päässyt testaamaan Armaan ja Onnin kanssa, kelpaako niille tuo, kun ovat olleet mummolassa nyt dietti-linjalla ja vastaavasti Oskarille ollaan tuputettu ruokaa täällä jos joka välissä :D

Viikonloppuna isojen poikien pitäisi tulla taas kotiin pikku lomaltaan. Testaan sitten niille vielä, josko tuo Oskarin inhoama pöperö kelpaisi niille ja ellei niin menee sitten varmaan roskiin mokomat. Tuossa nyt noita olekkaan jäljellä kuin vaan neljä pussukkaa, että ei kamalasta haaskusta nyt sitten kyse ole kuitenkaan.

Nyt ajattelin laittaa taas tilauksen zooplussalle, koska sähköpostiin lävähti tänään uutiskirje jossa oli kevät-tarjouksessa tälläinen Lodge-lemmikinmökki. Tässä kevään vähän edetessä meillä kun on tarkoitus rakentaa kissoille ulkotarha, niin tuollainenhan voisi olla ihan kiva siellä tarhassa :).

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aivan veikeä ja viiksekäs blogi sulla! :) Jäin kyllä lukijaksi. Itsekin tulee muuten tilailtua zooplussalta ruokasatseja kuten niin monilla muillakin - kyllä se vaan kilohinnassa voittaa aina muiden kauppojen tarjonnan.

Katja kirjoitti...

Voi kiitoksia :) Mukava kuulla.
Kyllä tuo zooplussalta tilaaminen säästää myös vähän omaa selkää, kun ei tarvitse kauheita kantamuksia kannella, ovelle asti kun ne kerta toimitetaan :) Ja tosiaan kun sieltä löytyy lähestulkoon kaikki purnukat ja pussukat, mitä voi vain toivoa.