lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pipari.

"Mikä toi nyt on?"
"Mitä se oikeen tahtoo?"
"Leikkikaveri?"
 Täällä on ollut melkoinen ralli torstaista alkaen, kun meille tuli koirahoidokki pääsiäiseksi. Oskari kommentoi Piparin kyläilyä ensimmäisen kerran sähähtämällä, mutta muita vihamielisiä ääniä ei kissa ole pitänyt. Koira on saattanut vähän haukahdella, mutta vain koittaessaan haastaa kissaa leikkimään. Oskari ei kuitenkaan oikein ymmärrä Piparin leikkejä ja Pipari ei oikein ymmärrä Oskarin leikkejä ja täällä onkin eläimet juosseet vuorotellen päin seiniä. Isot pojat viettävät pääsiäistä taktisista syistä vielä mummolassa.


Piparia tuntuu Oskari kiinnostavan paljon enemmän, kuin mitä Oskaria kiinnostaa Pipari. Oskari viettääkin aikaa pääsääntöisesti erilaisten korkeiden tasojen päällä (sohva ei käy, kun Pipari tunkee sinne kanssa) ja on kuin ei huomaisikaan koko koiraa. Tämä huomiotta jättäminen onnistuu myös ihan maan tasalla.


Oskarille järjestettiin myös yksityinen ruokailutila, joka eristettiin todella tyylikkään pahvin avulla.

Ja ainiin. Vaikka nimi ja koiran talutusvälineiden väri (vaalenpunainen) hämää, niin Pipari on poika :D Iältään Pipari on 7 kuukautta, ihan siis pentu vielä ja rodultaan Pipari on Cavalier Kingcharlesinspanieli. Nämä tiedot on Oskarille vissiin aika yhdentekeviä, Osku taitaa vaan odottaa maanantaita, että taloon tulee taas rauha ja että veikkapojat tulisi kotiin mummolasta.

2 kommenttia:

henni kirjoitti...

Eikä! Mä en kestä tuota Piparin ilmettä tossa yhdessä kuvassa... :( Semmonen haliruti-katse, että sydän sulaa.

Katja kirjoitti...

Niin ja kun sillä ei oikeen oo muuta ilmettä, kun toi :D Sitä ei parane kattella, kun syö jotain...
Kissaan toi ilme ei jostain syystä ole tehonnut ollenkaan.