maanantai 2. toukokuuta 2011

Serpenttiini

Kauheasti kissoja kiinnosti serpenttiini, kun sitä viikonloppuna asenneltiin vähän sinne ja tänne. Ei moneen paikkaan uskaltanut laittaa. Keittiön lampusta serpenttinit piti siirtää muualle, kun kissat vuoronperään hyppelivät pöydältä sitä alas repimässä.

Muutama kuva, kun Oskari yritti tauluista narua tavoitella, saamatta kuitenkaan saaliiksen yhtään mitään, kun oli liian laiska hyppimään :D


Armas sentään koitti vähän hyppiäkkin ja ylettyi ihan noihin tauluihin asti, mutta luojan kiitos ei sitten saanut mistään kiinni. Vähän jännitti, että lähteekö koko taulut irti, mutta onneksi ei :) Siitä en onnistunut saamaan kuvaa. Aina kun Armas huomasi, että sitä katsellaan, niin kissa kävi muina kissoina makamaan tuohon seinän viereen ikäänkuin ei mitään olisi ollut tekemässäkään. Onnia ei taulun serpenttiinit kiinnostanut ollenkaan. Vappu meni ihan mukavissa tunnelmissa, kissat katseli meidän ja vieraiden kanssa jääkiekkoa ja aiheutti muutamalla vieraalle allergisia reaktioita, mutta ei sen kummempaa. Ja yllättäen pojat olivat taas oikein vieraskoreita.

Ei kommentteja: