maanantai 9. toukokuuta 2011

Kilinää.

Nyt ollaan kesäkauteen varustauduttu punkkipannoilla. Kävin tänään pojille sellaiset hakemassa, kun ollaan luultavammin viikonloppuna menossa mökille ja koska siellä metsissä nyt tuntuu noita inhottavia verenimijöitä olevan, niin siksi pannat. Meni yllättävän helposti tuo pantojen laitto, ketään nyt ei sen suuremmin pistänyt hanttiin, Onni kaikkein vähiten vaikka ajattelin Onnin olevan mahdollisesti se, ketä ei olisi yhtään innostunut koko pantatouhusta. Luonnollisesti laitoin paketeissa mukana olevat kilikellot pantoihin, näin pysyy vähän perillä sitten siitäkin missä pojat juoksee, vapaina kun saavat mökillä sitten ravatas niin paljon kuin sielu ikinä sietää. Nyt täällä on sitten kolmen hilikellon konsertti, kun kissat juoksee edes takaisin, parvekkeelle ja keittiöön :D

Ostin siis Musti & Mirri:stä nämä pannat. Tälläset HI-CRAFTin myrkyttömät punkkipannat, väriltään tuollaset tumman vihreät. Jonkinlaiset yrttipannat siis. Joku kesä Armaalla ja Onnilla oli sellaset neonkeltaset, mutta ne taisi olla myrkylliset tai jotain.. Ja ellen ihan väärin muista, niin sillon pojat kanssa jyrsivät niitä pantojaan. Tälläset myrkyttömät meillä oli viime kesänäkin käytössä ja niistä ei tullut mitään vaivoja tai muita, niin uskoisin että on hyvät. Meinasin ostaa myös sellaisia tippoja, joita laitetaan niskaan, mutta kun nyt kyse on pelkästä viikonlopusta niin kai nyt nämä pannat ajaa asiansa. Kesällä sitten, kun ollaan pidempiä aikoja saaristossa, niin ostan niitä tippajuttuja varmuuden vuoksi.

Tässä tämä meillä käytössä oleva panta.


Nyt ei mitään kissakuvia ole, mutta viikonloppuna varmaan koitan poikia vähän ulkosalla kuvata. Jos ne nyt suostuu yhteistyötä tekemään :).
Eipä muuten mitään erikoista tänne meille kuulu. Oskari alkaa jälleen näyttämään  vähän normaalikokoisemmalta, kun on tuota talviturkkiaan alkanut karistamaan oikein urakalla. Sitä saa kuitenkin edelleen kammata kolmisen kertaa päivässä, ihan vaan senkin takia ettei koko kämppä olisi täynnä karvaa, mitä se kuitenkin tuntuu olevan. Armaasta ja Onnistakin lähtee karvaa, tosin ei yhtäpaljoa. Riippuu varmaankin siitä, etteivät Armas ja Onni ole alkujaankaan kasvattaneet niin mahtavaa talviturkkia, mitä Oskari.
No mutta, itseäni kutsuisi taas kamala kasa erinäisiä koulutöitä. Päivittelen taasen kuulumisia, ehkä vasta mökkireissun jälkeen tosin.

Ei kommentteja: