perjantai 22. huhtikuuta 2011

Takkuja ja laiskoja kissoja

Hirvittävä sota käynnissä Oskarin turkin kanssa. Oskulla alkaa talvikarva irtoilemaan, niin se vetää ihan tajuttomiin takkuihin. Joka päivä kun sitä kampaa, niin tulee kolme nyrkillistä irtokarvaa, ja silti kissa näyttää pöyhkeältä. Taidanpa olla varmaan ainoa, ketä toivoo kesän tulevan sen takia, että kissa olisi bikineissä :D
Piti ottaa kuva Oskarista ennen kampausta ja kampauksen jälkeen, sekä lähteneen karvan määrä, mutta kissa ei nyt tahtonut tehdä sen suhteen yhteistyötä. Pari muuta kuvapäivitystä kuitenkin tähän kohtaan tulossa.

Naureskelin tuossa keittiössä sitä, miten laiskoja nuo kissat oikeasti on. Siis Armas ja Oskari. Tässä näyte siitä.


Kyllä. He makaavat vesikupin äärellä juomassa, rinnakkain. Vähän tuon jälkeen Onnikin tuli kipolle juomaan, mutta en saanut siitä sitten enää kuvaa.
Tässä voisi kohta kaivaa valjaat esille ja mennä taas kokeilemaan miten ulkoilu onnistuu. En vaan kamalasti tykkää tuolla pihalla kissoja ulkoiluttaa, kun aina siellä on jotain mummoja tai pieniä lapsia ja sitten ei siitä kävelystä tule mitään. Tosin kai kissat saa sitten ihan rauhassa ulkoilla, kun tulee kesä ja päästään mökille. Saaressa tosiaan uskaltaa pojat päästää vapaina jolkottelemaan, kun eivät ne sieltä mihinkään karkaa ja pysyvät tosi kivasti ihan siinä piha-alueen tuntumassa kaikki. Ja tulevat vielä luokse heti, kun vähän huutaa, jollei satu siinä juuri näkymään. Eli kissoille luvassa kesätreeniä puihinkiipeilyn ja pienten eläinten jahtaamisen merkeissä :)

Onni oli ihan tajuttoman söpö tässä yksi päivä. Makasi tuossa television takana olevalla tasolla, joka siihen siis rakennettiin sen takia ettei kissat kulje television päältä edestakaisin, ihan pitkin pituuttaan.


Takaisin tuohon karva-asiaan.
Tarkoituksena on tässä pääsiäisenaikaan nyt pesasta Oskari, siinä toivossa, että kaikki se irtokarva lähtisi liikkeelle. Tai ilmeisesti tarkoituksena olisiu pestä kaikki turriaiset :D Niko taisi niin sanoa. Kaipa Niko luulee, että jos ne pesee ja kampaa kaksi tuntia per kissa ettei kämppä olisi hetken päästä täynnä karvaa. No, enpä laita pahakseni sitä, että aikka kaikki pestäisiinkin. Onnia ja Armasta ei ole kauheasti tarvinnut pestä nyt, kun ne vaan saavat olla kotona

Eipä muuta tällä kertaa.
Katsotaan nyt, jos tässä tosiaan noi turrikat pestään. Pääsee siitä sitten päivittelemään.
Loppuun vielä kuva Oskarista, joka nauttii ihan kamalasti siitä, kun pääsee syliin pusuteltavaksi.

 

Vai nauttiiko? ;D

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

On kyllä laiskanpulskea juomistyyli :)
Me oltiin tänään hoitamassa ihan norskin näköisiä kissoja, joista lähti ihan uskomaton määrä karvaa pelkästään kiehnäämällä sylissä. Harjaamisessa irtoavan karvakasan suuruutta en osaa edes kuvitella.
-S

Katja kirjoitti...

Armaan isä kuulemma juo samalla tavalla, vielä niin, että on kietonut tassunsa juomakupin ympärille :D Että mahtaako se olla joku peritty 'taito'. Oskari nyt on laiska muuten vaan :)
Kyllä sitä karvan määrää itsekkin ihmettelee. Ja se on tosiaan inhottavaa, kun se lähtee irtoamaan niin irtokarva vetää takkuihin tuonne turkkiin. Kolme harjaamiskertaa päivässä ei edes riitä, että lyhytkarvaisten kissojen omistajat olkaa onnellisia, kun tuskin ei ole samanlaisia ongelmia, vaikka sitä karvaa varmaan lyhytkarvaisiltakin nyt keväällä irtoaa. :D