keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kissakuvahaaste 155: Pöytä

Noniin. Otetaan pitkästä aikaa osaa kissakuvahaasteeseen, jossa aiheena tällä kertaa pöytä. Itelläni ei niin ole väliä onko kissat pöydällä tai ei, silloin kun ihmiset ei pöydän ääressä syöä. Pojat onkin saaneet painella aika vapaasti aina viime viikkoon asti, jolloin Niko päätti, että nyt riitti tollanen pöydillä hyppely. Kai siihen osaltaan vaikutti se, että olohuoneen pöytä on aina niin täynnä kaikkea tavaraa ja yleensä ne siitä sitten lentelevät minne sattuu.
No mutta kuitenkin. Tässä nyt osallistutaan pöytä-kuvilla.

Pöydältä on joko kiva kurkkia ikkunasta ulos/ katsella/haistella tuuletusikkunasta ulkoilmaa silloin, kun ei oikeasti ulos pääse. Tässä Oskari ja Armastuuletusikkunalla nuuhkuttamassa. Tai Oskari enemmän, Armas jäi vähän sivuummalle.


Sitten tässä Onni käyttää pöytää nukkuma-alustana, joka on kanssa aika suosittu pöydänkäyttötapa. (Nyt tälläkin hetkellä Onni nukkuu tuossa olohuoneen sohvapöydällä, mutta ei kerrota kenellekkään :))


Tälläisiä pöytä-kuvia mauskiksilta.

4 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Aivan kuin Onni olisi hiukan syyllisen näköinen. Olisiko kielto jäänyt sinne korvien väliin kummittelemaan : ) Samanlaista ulkoilman nuuskutusta meilläkin : )

Katja kirjoitti...

Kieltämättä siltä vähän näyttää :D Todellisuus kuitenkin taisi olla se, että menin häirittemään kameran kanssa toisen unia :D
Ittestä tuntuu, että tuo tuuletusräppänä on suositumipi, kuin parveke. Tosin eihän sinne parvekkeelle samalla tavalla pääse tuulenvireet, kun parvekelasit on kiinni..

Mindy kirjoitti...

Ihan kätevä tuollainen tuuletusikkuna. Meillä ei ole ikkunoita avattu sitten Mindyn tulon, kun ei olla saatu aikaiseksi väsätä niistä kissaturvallisia. Onneksi parvekkeen kautta saa sentään ilmaa.

Katja kirjoitti...

Tuuletusikkunan ötökkäsuojaverkkoa(?) pitkin oli kiva kiipeillä, ainakin Onnista, silloin kun se oli pikkainen. Repsottaa vähäsen tuo suoja ylänurkasta, kun ei ihan kestänyt kissan painoa :D