maanantai 12. marraskuuta 2012

Perjantaita odotellessa

Soittelin nyt vihdoin aikaa (taas) Vettorista. Tällä kertaa varasin ajan Oskarille kastraatioleikkausta varten. Tulipas hirmuisen huono mieli jo valmiiksi, kun muistan miten onnettomia Armas ja Onni oli sen toimenpiteen jälkeen, mutta iloisin mielin odottelen sitten sitä Oskaria joka ei todistele miehisyyttään merkkailemalla. Toivonmukaan jylläävien hormoonien haihduttua Oskari palautuu sitten takaisin tuttuun olemukseensa, eli on taas ihanan hölmö itsensä :)

Meno- ja hakujärjestelyt on vielä vähän suunnittelilla. Oskarin pitää olla lääkärissä 9:30 mennessä ja hakea saan sitten ennen kahta, kun asema sulkeutuu perjantaina vähän aiemmin. Olisinhan mä tietty voinut ajan varata ensi viikollekkin, mutta mieluusti nyt hoidan tämän mahdollisimman nopeasti pois alta, että saadaan vihdoinkin hyvästellä tälläiset typerät eristyselot.

Vähän jännittää jo etukäteen, iiksis!

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa niin meillä on molemmat herrat ( tosin molemmat lasketaan varhaiskastroiduiksi) on toipunut operaatiosta ilman minkään moista alakuloa :)

Katja kirjoitti...

Mun mielestä Armaan ja Onninkin kastraatiot meni suhteellisen simppelisti. Armas oli vähän naatti ja kölli sylissä koko illan, Onnin silloin koitin eristää kylppäriin lämpimään, mutta kun se oli yhtä huutoa oven molemmin puolin, niin ihan normaalisti sekin sitten oli kyllä. Muistaakseni molemmat on kastroitu ennen vuoden ikää, mutta en nyt tarkkaan muista..

Mutta kyllä se varmaan ihan hyvin menee, jännittää silti vaan vähän, kun oon tällänen jännittäjä :) Ja mitenköhän paljon Oskari loukkaantuukaan siitä miehisyydenviemisestä, se kun on nuo palluransa kuitenkin tiedostanut :D