perjantai 3. elokuuta 2012

Ihanat lahkeet


Edellispäivänä meillä kävi vieraita. Pojat olivat vuorotellen ja välillä kaikki yhtäaikaakin kiinni naisvieraan housunlahkeessa, kun siihen oli ilmeisesti tarttunut jokin erittäin kiinnostava tuoksu. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikään tyttökissa-tuoksu, vaan ilmeisesti joku pariskunnan omista kollipojista oli käynyt pöksyillä istumassa ja jättänyt sitten jälkeensä oman tuoksunsa. Ei meinannut Eeva kyllä päästä mihinkään liikkumaan, kun joku killui koko ajan lahkeessa. 

Asuntokierrosta tehtäessä ja tuonne kylppäriin mennessä alkoi Oskari huutamaan sitten ihan hirvittävästi. Pölhö poika oli mennyt niistä lahjetuoksuista niin sekaisin, että kuvitteli taas jonkun ilmestyneen häntä itseään varten tuonne kylppäriin ja hetken aikaa Oskari ulvoi ja määki oven takana, ennen kuin suostui tajuamaan ettei siellä nyt ketään ole :D On se hupsu kissa.

Itse tässä odottelen kamalasti ensi viikon keskiviikkoa. Ollaan silloin menossa Oskarin ja Onnin kasvattajan kanssa Riihimäelle katsomaan Oskarin ja Unnan vauvoja. Oottelen kovin että pääsen vihdoin näkemään punaisen pojan ihan livenä :))) ja tietysti myös kaikki tytöt kanssa. Syyskuussa pääsen näkemään sitten Oskarin ja Cindyn vauvoista Viljan, sillä Oskarin näyttelyilmo oli vastaanotettu PIROKin näyttelyyn. Ja vaikka oonkin vielä vähän kahden viaheilla oman osallistumisen kanssa, niin luultavasti kyllä sinne lähden. Ihan vaan siksi, että näen sitten Vilja-vauvan :)

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Meidän kissat on kanssa aina ihan innosta piukeeni vieraiden lahkeista, helmoista (varsinkin mun helmojen alle on vielä kiva mennäkin) , sukista ja kovasti nuolee varpaitakin xD

Katja kirjoitti...

:D

Mamma N kirjoitti...

Mielenkiintoiset vieraat on parhaita!