torstai 3. toukokuuta 2012

Häntäpesut ja eläinlääkärivisiitti.

Meinasi Oskarilta loppua tänään huumorintaju kokonaan, kun oli niin paljon kaikkea ekstraohjelmaa. Päivä alkoi sillä, että vihdoin nappasin itteeni niskasta kiinni ja päätin pestä Oskarin hännän, kun se on rasvottunut ja kaikkien viimeaikaisten juttujen takia se pesupuuha on vaan siirtynyt ja siirtynyt. No jos pyllypesut onnistuu yksin, niin kissan hännän pesu onkin sitten eri juttu. Sain kyllä hyvin levitettyä Goopit Oskun häntään ja sain sen jotenkuten vielä huuhdeltua poiskin, mutta kädet ei vaan yksinkertaisesti riittänyt ja jouduin sitten luovuttamaan. Oskari pääsi uudelleen häntäpesulle, kun Niko tuli töistä kotiin. Ja sitten kerta ei tietenkään riittänyt vaan selvittämisen jälkeen me pesastiin se häntä vielä toistamiseen. 

Siinä olisi varmaan ollut tarpeeksi ohjelmaa Oskarin mielestä, mutta meilläpä oli myös aika eläinlääkärille. Tuossa joku aika sitten saatiin tieto, että Oskarin ja Cindyn treffailut olivat tuottaneet tulosta ja Cindyllä on masussa ainakin kaksi pientä palleroista, joita odotellaan ulos putkahtavaksi toukokuun lopussa ♥! Nyt peukutetaan, että kaikki sujuu hyvin.
Mutta siis, sinne eläinlääkärille mentiin sitten uusimaan rokotukset ja otettiin samalla taas verinäyte FeLViä ja FIViä varten. Rokotukselle Oskari sanoi 'bää', mutta se ei ollut sen ihmeempi toimenpide, mutta nyt kenkutti kyllä sitten se verinäyte aika paljon. Kävi ihan sääliksi sitä hoitajatätiä, ei ollut ilmeisesti kauhean paljon kokemusta, kun kädet tärisi siihen malliin ja sitten kun ei ensimmäisellä viidellä kerralla onnistunut lyhyemmän neulan kanssa ja vaihdettiin pidempään neulaan niin sittenhän ne kädet jo vispasi, kun jännitti niin paljon. Oskari protestoi verinäytteen otossa ainoastaan siinä kohtaa, kun tassun ympärille kiristettiin se kumilenksu, itse piikitys tapahtui hälläväliä-asenteella.

Mutta aika ihana tuo hoitaja oli. Siinä kun me sitten odoteltiin odotushuoneessa, että saadaan testien tulokset ja että pääsen maksamaan sen käynnin, niin hän tuli vielä siihen meidän luokse tarkistamaan, ettei se tassun pistoskohta enää vuoda ja rapsutteli Oskaria hetken aikaa. Että onneksi siinä nyt kuitenkin oli Oskari eikä joku oikeasti hermonsa menettävä yksilö, niin jäi ehkä hoitajallekkin parempi mieli, vaikkei ihan heti onnistunutkaan, kun ei kukaan käynyt kynnet viuhuen kimppuun :)

Mutta niin. Testitulokset olivat negatiiviset joten nyt Oskari jää odottamaan koska morsmaikku näyttelee vihreitä valoja ja saapuu kyläilemään :). Koska yhdistelmä on kasvattajan sivuilla jo julkaistu, niin tämä ei liene salaisuus ja uskallan varmaan morsmaikunkin tässä näin esitellä (jos on, niin sitten kasvattaja saa tulla vetelemään pisin korvia :D). Unna-neitiä (vaiko rouva?) me tässä nyt odotellaan kylään. Taaskin on Oskari ihan autuaan tietämätön, mutta eiköhän tälläiset leidivieraat ole ihan mukava yllätys :)

5 kommenttia:

Draconian kirjoitti...

Cindy lueskeli vähän närkästyneenä - joko nyt uutta leidiä vaikka hän ei ole vielä edes pukannut jälkikasvua maailmaan! Yksinhuoltajaksiko tässä taas joutuukin!

Mutta me toivotaan kovasti, että Cindy oli hyvä opettaja ja Oskari tietää nyt heti mitä Unna-neitosen kanssa kuuluu tehdä :)

Katja kirjoitti...

Oskari luuli varmaan, että tuli avioero ja nyt se lupautui osallistumaan pentujen kasvatukseen henkisesti täältä matkan takaa, niin ettei Cindy jää taakkansa kanssa yksin :D

Anni kirjoitti...

Mukava että testitulokset olivat negatiiviset. :) Oskarille ja tulevalle morsmaikulle paljon onnea ja mukavaa häämatkaa ;)

Päivi kirjoitti...

Eipä tuo todellakaan mikään salaisuus ollut! :D

Meillä on täällä sormet, varpaat ja hännät pystyssä, että Unna-mamma aloittaisi pian juoksunsa (kunhan ei anna meidän 11kk odottaa!) ja päästäisiin komeaa Oskaria treffailemaan! :)

Katja kirjoitti...

Anni: Onnittelut välitetään perille :)

Päivi: No hyvä sitten. Tosin päättelinkin näin, kun kotisivuilla on kuitenkin tieto jo julkaistu :)