keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Oskari ja Unna.


Kisulit on nyt maanantaista asti siis reffailleet tuolla kylpyhuone-kolmiossa. Pääsääntöisesti Unnan mielipide Oskarista oli tuollainen, kun tuossa yllä olevassa kuvassa: ei kovin positiivinen siis. Pitää kyllä taputtaa Oskaria olalle, että silti jaksettiin yrittää ja niitä karjuja kuultiin ainakin kahdeksan. Tänään aamulla, kun menin pariskuntaa heti herättyäni moikkaamaan, huomasin että Unna-parka oli onnistunut jäämään jumiin saunaan. Unna oli päässyt saunan puolelle oven raosta, kun portaat olivat siirtyneet hieman taaksepäin ja onnistunut sitten ujuttamaan itsensä sinne. Neiti ei sitten päässytkään sieltä enää pois, kun Oskari oli asettautunut siihen oven eteen vahtaamaan ja tuijottamaan siitä lasin läpi.

Kova kiire Unnalla oli vessaan, heti kun oven avasin ja päästin tuon sieltä ulos, että tiedä sitten kuinka kauan tyttö oli siellä saunan puolella ollut jumeksissa :/

Tämän päivän loppupuolella alkoi Unna kuitenkin ehkä hieman pehmenemään Oskarille, sillä pääsinpä todistamaan ihan puskemisia ja päänpesuja, mutta kamneran kanssa en niitä saanut tallennettua kuitenkaan :(.  Mutta pari nukku-kuvaa sain, missä nassukat oli nyt sovussa ja melko rinnakkain (okei, tilanne on ehkä hiukan lavastettu, mutta kuitenkin).


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mahtavan näköisiä nää kissat. <3

Katja kirjoitti...

:) Ja nyt täällä odotellaan heinäkuun alkua, että näkee kuinka mahtavaa jälkeä näistä treffeistä syntyi :)