sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Nakuttaja

Pienten ongelmien takia, päädyin nyt sitten lataamaan videot Youtubeen, josko tää nyt toimisi niin kuin pitää.

Meillä ulkona lentävät lintupaistit aiheuttaa ainakin Oskarissa nakuttamisen tarpeen. Tosin Oskari nakuttelee aika usein, vaikka ikkunan takana ei mitään näkyisikään, kun se on vähän hupsu. Armas nakuttaa myös, mutta Armaan nakutukset on äänettömiä ja aika paljon harvinaisempia. Onni taas moiseen puuhaan ei vaivaudu ollenkaan.

Ääni näissä videoissa on nyt vähän mitä on, kun puhelimella kuvasin. Eikä nämä nyt niin kovin tapahtumarikkaita ole, kun en viitsinyt Oskarilta kysellä, mitä ikkunan takaa näkyy. Yleensä Oskari siis joko vastaa määkäisemällä tai nakuttamalla lisää, vaikka mitään ei näkyisikään.Niin siis meillähän nämä keittiöntasot on kissoilta kielletty, silloin kun ollaan itse paikalla. Ja aika hyvin kissat pysykin tuolta tasolta pois, paitsi kun me kadotaan näköpiiristä.

Ja nytkin Oskari istuu tuossa vieressä, tuijottelee ikkunasta ulos ja kertoo samalla mitä siellä näkee. Itse en kyllä näe yhtään mitään, mutta ehkä en vaan osaa katsoa oikeaan suuntaan taas :D

3 kommenttia:

henni kirjoitti...

Ihana käkätysääni Oskarilla :D Kuulostaa niin erilaiselta kuin meillä :)

Katja kirjoitti...

Tommonen tosi miehekäs :D
Pitäis koittaa saaha talteen noiden kakkien ääntelyjä, ne kun kaikki on niin erilaisia; Armas piipittää, Onni ulvoo ja Oskari määkii :))

Mindy kirjoitti...

Onpa Intensiivistä Tuijotusta :D Itse en onnistu samalla tavalla näkemään sitä, kun nenä on kiinni ikkunassa.