maanantai 7. toukokuuta 2012

Ensin pelisäännöt kuntoon, sitten vasta lovee.

Unna-neiti oli eilen ollut sitä mieltä, että nyt hän voisi tulla Oskaria treffaamaan. Eilen pariskunta vähän tutustui, sanoi tassupäivää, mutta viettivät kuitenkin yön erillään. Tänään pariskunta onkin sitten viettänyt aikaa yhdessä koko päivän. Kylpyhuoneessa on käyty aika kiivasta keskustelua, muunmuassa pyykinpesusta.


Pyykinpesusäännöistä ei ilmeisesti päästy yhteisymmärrykseen ollenkaan, sillä tämän palaveerauksen jälkeen Oskari vetäytyi omaan nurkkaan ja Unna omaan nurkkaan. Oskari jäi silmä kovana tuijottamaan, josko neiti vähän hölläisi, unohtaisi kotitöiden jakelun ja näyttäisi vihreää valoa.

 

Unna oli vähän että 'Pyh. Tyhmä mies', ja piti päänsä.

 

Unna on tosi hiljainen tyttö. Ellei Päivi olisi kuvaillut Unnan kiimaa, niin olisin kyllä luullut, ettei tyttöä nyt tällä hetkellä pojat kiinnosta ollenkaan. Oskari sen sijaan on oma kovaääninen itsensä. Aamupäivä meni siis siihen, kun Oskari koitti suostutella Unnaa laulelemalla ja runoilemalla ties mitä.

 

Meillä on nyt isot pojat kotona kanssa ja Onni ainakin oli ihan huolissaan, että mitä ihmettä kylpyhuoneessa tapahtuu ja Armaskin kuunteli silmät pyöreinä pariskunnan sanaharkkaa. Alkoi kuitenkin sitten jossain kohtaa konsultteja kyllästyttämään ja Armas ja Onni vetäytyi molemmat kiipeilypuuhun torkkumaan ja jätti Oskarin ja Unnan jutustelemaan ihan rauhassa.

Tässä kymmenen tunnin tiiviin keskustelun jälkeen kylppärissä ilmeisesti löydettiin yhteinen sävel kotitöiden suhteen ja löytyi tuohon suhteeseen vähän lempeäkin ;). Meinasin muuten tuolilta tippua, en olisi uskonut, että noin hiljaisesta tylleröstä lähtee niin mahdottoman kova ääni!

9 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kaunis pari!

Päivi kirjoitti...

Kyllä oli aikakin meidän mamman vähän hellittää niiden kotitöiden suhteen! ;) Paljon pusuja meidän karvattomalle tyttöselle :) ja tietysti komealle Oskarille! :D

Katja kirjoitti...

Mamma: Pariskunta kiittää :)

Päivi: Onhan se hyvä pistää miehet ruotuun jo heti alkuun, niin ei tule sitten ylläreitä matkan varralla :D

Mindy kirjoitti...

Voi että, mitä nuorta lempeä taas <3 Mahtavia kuvia, varsinkin tuo toiminnallisin.

Anonyymi kirjoitti...

Unna ja Oskari ovat kyllä molemmat niin ihku suloisia niin livenä kuin kuvissakin. Lempi on leikuvaa :)

Arja, Saaga ja Helmi

Katja kirjoitti...

Mindy: Kuulostaa aika pelottavalta tuo lempi kyllä omaan korvaan, tuo toiminnallisin kuva vähän antaakin osviittaa siitä, miltä se meno pääsääntösesti näyttää: aika hurjalta.

Arja ja tytöt: No sitä se on kyllä. Oskari lähettelee paljon terveisiä Saagalle!

Leena kirjoitti...

Haha tais olla aikamoista lempeä kun niin kovaa kuulu ääniä xD Mutta kissoillahan nyt ei kaikkein mukavinta seksiä kyllä ole.. suhteellisen kivuliasta ainakin naisille.

Katja kirjoitti...

No juu ei se kauheen miellyttävää taida olla, kun on kaikki väkäsväkkyrät siellä sitten repimässä niitä munasoluja irti (näin itse oon ymmärtäny). Että kyllähän sen nyt arvaa sattuvan, kun se huuto on aikamoinen ja heti samantien tulee kollille kyllä turpaan, ellei kovin vikkelästi siitä karkuun pääse.

Draconian kirjoitti...

IIK treffit käynnissä! Mahtavaa, että kisut löysivät yhteisen (kovaäänisen) sävelen :)