torstai 15. maaliskuuta 2012

Daameille

 

Oskari lähettelee silmäniskuja kaikille ihanille neideille ja rouville ;) (kyllä, ihan ensimmäinen giff-animaatiokuva jonka olen ikinä tehnyt). Oskari lepäilee nyt ja kerää voimia viikonloppua ja ensi viikkoa varten, kun pitää laittaa taas hurmausvaihde silmään. Isot pojat lähtivät mummulaan, etteivät ole tiellä. Varmaan kaikki arvaa siis, mitä täällä tulee viikon sisällä tapahtumaan :).

10 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Aww onpa hän oikea hurmuri <3

Draconian kirjoitti...

Voi ihanin ♥ Täältä tullaaaaaan!

Katja kirjoitti...

Leena: Vielä hurmaavampi Oskari on livenä ;). Ja kun ei ole muita kissikavereita niin saa ihmisetkin suukotella kolme kertaa enemmän.

Taru: Täällä ootellaan. Vaikka Oskari onkin vielä ihan tietämätön, mutta eiköhän se huomenna sitten hoksaa :D Oli aamuyöstä aika mukavat laulukonsertit oven takana.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi upeaa, jos nyt kaikki sujuisi hyvin. Täällä edelleen ihanaa Oskaria muistellen. Oskari <3

A&S

Katja kirjoitti...

A&S: Sitä mekin toivotaan. Vaikka herttaisia rakkauslapsiahan Saaga ja Oskari oli ♥ Ja toivotaan teille kanssa onnea tuleville treffeille!

Mindy kirjoitti...

Hei komistus! <3

Katja kirjoitti...

Oskarilta purnauskis!

Päivi kirjoitti...

Täällä myös toivotellaan onnea tuleville treffeille! Toivottavasti Oskari keksii mitä tytön kanssa pitäisi tehdä! Täällä yksi Unna-rouva kasvattelee massaa ja turkkia ja odottelee pääsevänsä myös Oskarin luo kunhan sopiva aika koittaa! ;)
Päivi & Unna

Mamma N kirjoitti...

Hieno!

Katja kirjoitti...

Päivi: Kiitoskiitos :) Odotellaan tässä että tyttöystävä nostattaa itselleen oikeanlaisen mielentilan, niin päästään sitten kokeilemaan miten sujuu..
Ja hyvä että joku sentään kasvattaa turkkia ja massaa :D

Mamma: :)