tiistai 27. syyskuuta 2011

Sopu tilaa antaa

Eipä ole tuolla kiipeilytelineen yläpedissä kaikki kissat yhtäaikaa olleet sitten sen, kun Oskari oli pikkuinen. Tässä viime viikonloppuna kuitenkin sain taltioitua tälläsen hetken, kun kaikki kissimissit oli ahtautuneet yläpetiin, ja oli aika ahtaan näköistä kyllä.


Ja sitten.
Nukkuva kissa on ehkä suloisinta mitä on. Ja meillä ainakin kissat nukkuu välillä ihan miten sattuu. Tässä Armaan tyylinäyte tältä päivältä.


Tuo sohva on sellainen, minkä ostin Armaalle Armaan ihkaensimmäisestä näyttelystä, joka oli PIROKin Tampereen näyttely. Silloin koko sohva oli ihan hurjan iso pikku-Armaalle. Hyvin näyttää kuitenkin nykypäivänä Armas täyttävän koko sohvan :)

4 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Mahtava kissakasa ja mikä tuuri saada vielä tilanne kuvaan!

Katja kirjoitti...

Tuuria kyllä oli. En oikeastaan kyllä tiedä, että makoilevatko pojat useinkin noin, vai oliko tämä nyt vaan joku spesiaali hetki :D

Mamma N kirjoitti...

Hieno kasa ♥

Katja kirjoitti...

Oi kiitos :)
Vähän itsellä oli ongelmia kuvan ottamisen kanssa, kun en meinannut ylettyä kameran kanssa kuvaa ottamaan. Tuolin kanssa sain sitten sen verran korkeutta, että kuvaan osui jotain muutakin, kuin pelkkiä korvia tai häntiä :D