tiistai 13. syyskuuta 2011

Honeymoon ohi.

Saaga lähti viiden jälkeen kotiinsa. Itse en ollut kotona silloin, mutta Oskari oli mourunnut oven takana pitkän tovin sen jälkeen. No mutta kyllä kai, oma tyttöystävä vietiin pois :(
Nyt pidetään peukkuja pystyssä ja toivotaan, että treffit onnistuivat eikä menneet pelkäksi harjoittelemiseksi :D Kuulemma noin neljän viikon päästä osataan sanoa, onko onnistunut vai ei. Sitä odotellessa. Tässä nyt muutamia kuvia pariskunnasta. Yllättäen kamera oli aina jossain muualla, kun jotain tapahtui ja jäi oma kuvasato vähän laihaksi. Ja edelleen itseäni häiritsee tuo kameran oma salama, mutta kaunis pari Oskari ja Saaga kuitenkin on, salamaa tai ei :D

Yläpetiin sopii kaksi hyvin.

Nenut.

Muruset.

Olisiko sitten joku edustuskuva :D

Kokoero.Saaga söpöilee.

Äsken eteisestä kuului 'OAAU'. Oskarilla on nyt sydänsuruja.

7 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Oi, sitä särkyneen sydämen tuskaa! Toivotaan, että tulosta syntyi :)

Anonyymi kirjoitti...

Saaga etsi kotona myös koko illan kadonnutta Oskaria.Yölläkin piti muutamana kerta epätoivoisesti Oskaria kutsua - tuloksetta. Mutta nyt sitten tosiaan jännitellen odottelemme ensimmäisiä merkkejä mahdollisesta tiineydestä. Kiitokset aivan mielettömän upealle Oskarille ja teille kotiväelle Saagan hoivaamisesta :)

Katja kirjoitti...

Mamma: Sitä toivotaan juu. Toivottavasti Armas ja Onni hiukan lieventävät Oskarin eroahdistusta, kun tulevattänään kotiin.

Arja (olettaisin :) ) : Saagasta ei ollut minkäänlaista vaivaa ollenkaan. Ihana tyttö, joka vaan kehräsi ja puski. Me täällä jännitetään nyt sitten, että mitä tapahtuu :)

henni kirjoitti...

Voi toisia... Ihanan näköinen pariskunta :)

Katja kirjoitti...

No eikös ookkin :)

henni kirjoitti...

Sun kommentti ei jostain syystä näkynyt mun kommenttiboksissa, hallintapaneelissa ainoastaan, joten vastailen tänne :D

Joo, siis oon asunut Salossa nyt vuoden, viime syksynä muutin. Hauska sattuma että sä opiskelet täällä :D
Vaihdoin tosiaan Bloggerin puolelle, kun sain niin paljon valituksia ettei mun blogia pysty seuraamaan kunnolla :P Ehkä nyt on sitten helpompaa, toivon ma :)

Katja kirjoitti...

No höh :/

No mutta joo, nyt pystyy paremmin seurailemaan kun näkyy tuolla listallakin. Hassua, kun kyllä mulla näkyy muiden kirjotukset, mitä vuodatuksessa on.