torstai 29. syyskuuta 2011

Pieniä hiiriä

 

Tuossa kun Onnilla oli se synttärit, niin ostettiin sitten lahjaksi tollanen setti hiiriä. Niissä pitäisi sisällä olla kissanminttua. Oli muutenkin kvia paketti, kun siinä oli noita hiirulaisia yhteensä kuusi, eli jokaiselle sitten kaksi kappaletta :) Eli Onnille lahja, mutta käy kaikille. En tosin ymmärrä, että minkä himeen takia ostan tollasia pikkuleluja, meillä kun ne kaikki katoavat aina jotenkin metkasti. Luultavasti muuton yhteydessä löytyy sohvan alta sellanen kasa kissanleluja, ettei hetkeen tarvitse taas miettiä ostavansa jotain :)
Annoin paketista kolme hiirtä, niin että kolme jäi nyt kaappiin odottamaan. Eipä näy yhtään hiirulaista enää täällä missään, että mihin lie ovat taas piilottaneet lelunsa..


Hetken aikaa kissat kaikki leikkivät ihan innoissaan ja ajattelin, että kuvaanpa nyt oikein videolle tätä hupsuttelua. Kummasti siinä kävi sitten niin, että heti kun sain puhelimen käteen ja aloin kuvaamaan, niin kissat kävivät makuulle ja eivätkä tehneet yhtään mitään. Että se siitä sitten. Onnista sentään sain ihan kivan kuvan otettua, missä herra poseeraa nyt lahjahiirtensä kanssa. Ja ehkä jonain päivänä voin julkaista täällä jonkun videon, jos kissat päättävät päästä eroon tuosta esiintymiskammostaan..

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tuttua, pienet lelut tuppaavat kasautumaan omiin piiloihinsa. :)

Katja kirjoitti...

Pitäisi olla sen verran korkeat sohvat, että mahtuisi sieltä alta ne ottamaan tai vaihtoehtoisesti sitten niin matalat ettei sinne mitään mahdu. Tosin se on kissoille aina yhtä joulua, kun sohvia siirtää ja sieltä löytyy noita aarteita :D