torstai 16. joulukuuta 2010

Kissakuvahaaste 145: Kynttilät

Kissakuvahaasteen viimeisenä haasteena oli nyt kynttilät. Meillä ei pahemmin aitoja kynttilöitä näy, kun tuntuu että pojilta puuttuu itsesuojeluvaisto kokonaan mitä tuleen tulee. Arkistoista kuitenkin sattui löytymään sopiva kuva, kissasta ja kynttilästä. Kuva on vuodelta 2007, lokakuun puolestavälistä. Ikkunalaudalla oli kynttilä, joka paloi ja Armas oli utelias.

Kipossa on jotain.

Onko se vaarallinen?

Mikä tuo on?

Ja tämän kuvasarjan jälkeen Armas meni ja työnsi nenänsä tuonne kynttiläkeppoon ja niin siinä sitten kävi, että pikkuherran nenunalustakarvat kärähtivät ja Armas näytti pitkän aikaa turbohuulelta. Että näin meillä. Olin ihan varma, että tuolta arkistoista olisi löytynyt myös kuva Armaan nenusta, mutta ei nyt ihan löydöt vastanneet muistikuvaa.


Tälläisen kuvan kuitenkin löysin, mikä on otettu päivän myöhemmin, kuin nuo aiemmat kuvat. Siinä tuo melko paljas nenun alusta näkynee jonninverran.

 

Tälläisiä muistoja meillä kynttilöistä.

Onneksi on noita ladattavia tuikkuja, niin saa vähän joulutunnelmaa tähänkin huusholliin :)
Kuvista vielä sen verran, etten tässä läppärillä pystynyt kuvia mitenkään muokkailemaan, että ovat ihan alkuperäisissä koissaan ja laaduissaan, mutta tokkopa tuo haitannee.

4 kommenttia:

ella kirjoitti...

Oi oi Armasta... Onneksi ei tainnut tulla kuin väliaikaista vahinkoa ja on viimeisessä kuvassa nallekin auttamassa nenun hoidossa :)

Kauniita kissapoitsuja sinulla :)

Katja kirjoitti...

Joo, ei onneksi tullut pysyvää vahinkoa, ne karvat kasvoivat sitten ajallaan takaisin vaikka Armaan nenu olikin melko pitkään aika hurjan näköinen.

Kiitos kiitos :)

Mindy kirjoitti...

Ja näin Armas sai tietää mistä Petteri Punakuono on nimensä saanut. :)

Katja kirjoitti...

Haha kyllä :D