tiistai 25. helmikuuta 2014

Pesuja ja painoja

Heippa vaan! On tässä ollut nini tavallisen arkista ja tylsää, ettei ole tullut kirjotiettua edes peruskuulumisia pojista. Annoin tuossa joku aika sitten kissoille matokuurin, kun piti viime vuoden loppupuolella jo antaa, mutta aina se vaan jäi. Luultavasti seuraavalla kerralla koitan jotain muuta, ei mennyt nimittäin tällä kertaa edes kissamallaksen kanssa nappulat kovin mallikkaasti kitusiin, paitsi Oskarilla, joka nyt on sellanen hoto.

Päätin myös ottaa itseäni vähän niskasta kiinni ja pestä kaikki kissat. No lopulta kuitenkin päädyin pesemään vaan Armaan ja Onnin, koska Oskaria ja Aatosta on tullut kuitenkin näyttelyihin pestyä ja Armaan sekä Onnin pesusta on kulunut ihan tajuttoman paljon aikaa. Vähän jännitin sitä etukäteen, kun vielä uhkasin miehelle, että pesen pojat ihan yksin. Muistikuvissani nimittäin Armas sekä Onni olivat aivan hirvittäviä pestäviä. Silloin näyttelyihin peseminen oli mielestäni aika tuskaa, kädet oli naarmuilla eikä kellään ollut oikein kivaa.

Mutta sainpa yllättyä, koska molemmat vanhukset ottivat pesun tosi hyvin. Siis todella reippaasti. Onni istua kökötti tuolilla ihan lunkisti ja nimenomaan Onnin olisin kuvitellut saavan älyttömät skitsokohtaukset, koska Onni nyt ei muutenkaan pidä mistään tavallisesta poikkeavasta asiasta. Armas sanoi muutaman kerran miu ja mau ja yritti kaksi kertaa tulla syliin, mutta siinä se. 


Eipä kyllä kauan saatu nauttia puhtaan kissan tuoksusta. Onni kai tuoksui mielestään liika puhtaalle, koska seuraavana päivänä löysin sen nukkumasta hiekkalaatikosta.

Punnasin muuten silloin madotuksen yhteydessä kaikki pojat. 
Armas 5,9 kg
Onni 5,3 kg
Oskari 7 kg
Aatos 6,4 kg

3 kommenttia:

Sointu kirjoitti...

Suihkun raikkaita karvakorvia, mainiota :) Tosin pientä protestointia havaittavissa hiekkalaatikkoon heittäytymisen muodossa ;)

Me Like kirjoitti...

Tsih hih, taisit olla huolimaton kun tuollaiset omatoimipesut pitää vielä suorittaa =)

Katja kirjoitti...

(Yritin puhelimella laittaa vastauksia, mutta jostain kumman syystä ne eivät tulleetkaan :/)

Sointu; Nimenomaan. Onni on varmaan sitä mieltä, että metsäkissan pitää mieluummin 'tuoksahtaa' vähän maanläheisemmältä, kuin puhtaalle ja raikkaalle :D

Me Like; No tietenkin, menin ja pilasin tyyppien turkit :D