torstai 26. joulukuuta 2013

Joululahjahiirulit

Ylläoleva kuvasarja kertoo vähän meiningeistä, mitä ihanan Hennin antamat joululahjalelut saavat aikaan. Olin itse vähän tylsä, enkä ostanut kissoille joululahjaksi yhtään mitään, koska pojat olivat jo saaneet Henniltä oman paketin kuusen alle ja tiesin sen sisältävän paljon hienomman setin leluja, kuin mitä kaupassa olisi tarjottavana.

Joku olikin muutamaan kertaan aattona käynyt lahjapaketin anastamassa kuusen alta ja yrittänyt etukäteen sitä avata. Ja sitten kun virallinen lupa annettiin, ei paketti yhtäkkiä kiinnostanutkaan.. Myöhemmin illalla meno oli kyllä sellasta, että pelkäänpä pahoin noiden itsetehtyjen hiirulaisten olevan mennyttä lelua parin päivän päästä. Niin rajusti Armas ainakin yhtä hiirulaista tappoi tuossa tänään.

Ja muista kissoista leikkimässä en kuvaa saanut otettua. Aina kun otin kameran esille, keskeytyi leikki ja nenä piti tulla työntämään kiinni linssiin. Hirveitä linssiluteita!

Toivottavasti kissakavereilla on ollut rattoisa joulu myös! Ja että isäntäväki on ehkä ollut meitä armeliaampia lahjojen antajia :D

2 kommenttia:

henni kirjoitti...

Voi vitsi, ihanaa että kelpaa :))

Katja kirjoitti...

Ja hyvin kelpaakin :)