lauantai 1. syyskuuta 2012

Valikoivat syömärit

Pojat on hassuja syömäreitä. Tai valikoivia. Onni varsinkin. Jos märkäruoassa on kastiketta, niin se syödään ensin ja kaikki muu kipossa oleva voi vaikka jäädä siihen. Sama juttu hyytelöruokien kanssa. Tosin nyt eilen huomasin, että kaikki kolme vetää ensin kiposta sen hyytelön ja sitten ehkä päälle niitä joukossa olevia paloja. No Oskari ei ihan niin nirso ole, vaan se vetelee sitten hyvällä ruokahalulla muidenkin jämät mitä on jäänyt :D

Hyytelöt vedetty, jämät jäljellä... Oskari ehti jo kippoa käydä tyhjentämässä.

Onkohan ne kastikkeet ja hyytelöt sitten paremman makuisia, kuin seassa olevat papanat? Sitten ruoka joka on sellaisessa vähän enemmän alkuperäisenoloisessa muodossa vedetään kyllä kaikki, ilman että nirppistellään.  Onneksi kuitenkaan kukaan pojista ei oikeasti ole kamalan nirppanokkainen syöjä. Ja jos nälkä on oikeasti, niin kyllä ne kepot yleensä tyhjenee, ettei kukaan väkisin kärvistele nälissään kunnes eteen tuotaisiin jotain parempaa.

Alkaa olemaan raksut kohta lopussa. En vieläkään ole ehtinyt hakemaan sitä pientä ruokapussukkaa kokeiluun, mutta jos ens viikolla sen tekisin. Ja sitten pitää tilata penturuokaakin :))

Tänään mennään taas ihastelemaan kissanpentuja. Voin luivata jonkinlaista videokuvaa, pennut ovat kuulemma hirmuisessa rallikissa-iässä. Senkin takia otan ehkä tuon videokameran mukaan, kun omat amatöörikuvaustaidot tuskin riittävät tallentamaan mitään hyviä kuvia vauhdikkaista pikkukissoista, mutta koitan jotain valokuvamatskuakin saada :)

6 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Sama juttu! Kastikkeet menevät ensin. Muut sitten ehkä, jos huvittaa.

Sirpa kirjoitti...

Sama tapahtuu Kollon ruokakupilla. :)

henni kirjoitti...

Meillä ei olla enää pitkään aikaan juurikaan syöty kastikeruokia just tuosta syystä, että se varsinainen "ruoka" jää syömäti kun nuollaan vaan kastikkeet. Hyytelöruuista vedetään aika hyvin kaikki, mutta esim. Latzin As good as it looks -ruuat menee aina kaikki, mutta tommoset just missä noita "papanoita", niin niitä saattaa kyllä jäädä kuppiin kuivumaan.

Katja kirjoitti...

Noniin okei, eli ei oo meitin pojat sitten ainoat, jotka syö vähän valikoivasti :D Joku kissojen yhteinen liitto 'syödään soosit, jätetään kikenät'.

Leena kirjoitti...

Meillä on kans että ekaks kastikkeet nuollaan pois ja sitten ehkä järsitään sitä moskaa sieltä pohjalta. Mä en enää ees tykkää kyllä antaa lainkaan purkkiruokaa, niissä on niin vähän lihaa. Oikea liha maistuu mein kisuille nykyään itseasiassa paremmin ja massut kiittää, alkoi paroilla menemään jatkuvaksi puklailuksi tuon purkkiruuan kanssa.. minä siinä paniikissa että onko ne ihan sairaita mutta ei, kasvismötöt ne vain pistivät mahat sekaisin ja sieltä sitä karvaa tulikin pihalle..

Katja kirjoitti...

Marketin märkäruokia ei meidän pojille tarjoillakkaan, ne kun yleensä tuppaa sisältämään lihaa edukkaampia vaihtoehtoja. Että ihan laadukkaita sapuskoja täällä kyllä syödään.