keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ruokaa, ruokaa!


Perjantaina tuli zooplus-paketti. Paketista löytyi seuraavia:

-2 x Miamor Ragout Royale -valikoima 12 x 100 g- 4 makua hyytelöllä (kana, kalkkuna, lohi, kaninliha)
-2 x Suuri Cosma-kokeilupaketti- 18 x 85 g, 12 eri makua (en löytänyt nyt millään näitä makuja ja nyt laiskottaa sen verran, etten jaksa mennä jokaista purkkia erikseen katsomaan :D paljon erilaisia kuitenkin.)
-1 x Feline Porta 21 -herkuttelupakkaus, 8 makua, 24 x 90/156 g- 8 makua, 24 x 156 g (kana, kana & aloe, tonnikala & karppi, tonnikala & merilevä, tonnikala & aloe, tonnikala & naudanliha, tonnikala & katkarapu, tonnikala & ravunliha)
-1 x  Miamor Ragout Royale -valikoima 12 x 100 g- multimix-lajitelma kastikkeella (kalkkuna & riista, ankka & siipikarja, tonnikala & kana)

-1 x Trixie Cat Malt- 100 g
-2 x Edusmatto kissanhiekka-astioille- 39 x 35 cm, harmaa
-1 x Hunter-leppäkerttuharja- 10 cm

Tuote leppäkerttuharjaa suosittelen ehdottomasti sellaisiin talouksiin, joissa kissankarvaa saa harjata vaikka sohvilta pois. Ihan älyttömän hyvin lähtee karvat liikkeelle, kun pikaisesti testattiin. Aiemmin ollaan imuroitu sohvasta karvoja ja siinä on mennyt ikuisuus, niin tuon kanssa kyllä lähti. Sitten päädyin tilaamaan tälläiset hiekkisten edusmatot. Ne on nyt paikoillaan tuolla laatikoiden alla, ainakin näyttäisi se hiekka tipahtavan tassuista aika hyvin noihin uriin, vaikka vähän on hiekkaa kyllä laatikoiden edessä olevalla matollakin. Näiden toimivuus varmaan tulee esille vähän pidemmällä aikavälillä, uskoisin. Ei ollut paha hintakaan, olivat tarjouksessa 4,49 (alkuperäinen hinta 6,99 ei sekään nyt mikään paha ole). Ja sitten tuon Trixie Cat Malt-tahna. Sen tilasin helpottamaan pillereiden syöttämistä, tämän idean hoksasin Tarulta joka lähetteli tänne meille Cindylle silloin tuota tahnaa, jos tyttö olisi saanut antibioottikuurin. Kokeilin jo pikaisesti tahnaa ja ainakin Onni, meidän hurjasti pillereitä vastaan taisteleva otus, vetäisi nappulan naamaan ihan tuosta vaan. Vähän sai kyllä taistella edelleen, mutta yllättäen vaan Armaan kanssa, että ehkä koitan murskata pillerit ja sitten sekoitan sen murskan tuohon tahnaan.. Meni madottelut vähän plörinäksi, kun eilen unohdin sitten antaa nappulat, kun olin jotenkin ihan väsynyt ja muistin sitten vasta keskellä yötä sen :/ No kokeillaan uusiksi tässä jonkun ajan päästä.

Ja iik! Nyt tapahtuu taas pentu-juttuja! Palaan tän asian tiimoilta myöhemmin.

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Mä viimeksi röyhkeästi otin Mindyn oman kumisukaharjan maton puhdistukseen, toimi. Mutta tollainen leppäkerttu on varmaan siltikin parempi. Mallasta on meilläkin kokeiltu matolääkkeen upottamisessa. Hyvällä tuurilla onnistuu, useimmiten sitä tahmaista mallasta on kaikkialla muualla paitsi kissan suussa, pilleristä puhumattakaan.

Katja kirjoitti...

Kumisukaa en oo muuten ite tullut ajatelleeksi ollenkaan, tuo leppäkerttu on idealtaan varmaan aika samanlainen :)

Voi olla, että tuo tahna toimi ekalla kerralla hyvin, mutta kun nuo hoksaavat mistä on kyse niin alkaa tuttu kenkuttelu. Pitää nyt pitää sormet ristissä, kun tuo pillereiden antaminen kissalle on muutenkin aikamoista urheilua :D