keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Uusi asukas.


Meille muutti tänään tälläinen pieni nyytti. Nyytti saapui maailmaan jo sunnuntaina, mutta tänään pojat pääsivtä ensimmäistä kertaa ihmettelemään uutta asukasta. Aikalailla silmät pyöreinä pojat tuijottivat sylissä tuhisevaa kääröä ja kun vähän uskaltautuivat lähemmäs nuuhkuttamaan piti se käärö jonkun äänen ja kaikki kolme karvaista säikähti. Jännittää kyllä nähdä miten tulokas otetaan vastaan alkuihmettelyn jälkeen.

Näytti muuten kaikki kissat ihan hirmuisen suurilta, kun itse sunnuntaista tähän päivään olen sairaalassa vaan tuijotellut tätä pientä ihmisenalkua. Kova ikävä oli poikia ja ikävä näytti olevan pojillakin, ainakin siitä päätellen miten jaloissa pyöritään ja juttuja kerrotaan koko ajan :) Odotin kovasti, että zooplussan paketti olisi tullut tässä, mutta eiköhän sekin ilmesty huomenna tai perjantaina viimeistään. Sähköpostin mukaan tilaus oli kuitenkin jo lähtenyt pakkaamoon 28. päivä kesäkuuta ja aika nopsaanhan ne kuitenkin aina on perille tulleet.

Selasin äsken myös Oskarin ja Cindyn vauvojen kuvat viikolta 3. Pennut näyttää kasvaneen hyvin ja suloistuvan vaan päivä päivältä. Kuvia voi käydä katsomassa täältä.

6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Voi onnea nyytin puolesta ja osaan niin kuvitella kuinka kissat on iha wtf ja hyppää kattoon millon mistäkin äänestä xD

Mamma N kirjoitti...

Onnea perheenlisäyksen johdosta!

Päivi kirjoitti...

Paljon onnea pienestä nyytistä!

Katja kirjoitti...

Kiitoksia :)

Mindy kirjoitti...

Onnittelut! Toivottavasti yhteiselo sujuu ilman suurempia säikähdyksiä!

Katja kirjoitti...

Aika hyvin pojat varovat nyyttiä, Onni ja Oskari ovat käyneet vähän lähempää tuijottamassa muutamaan otteeseen, eikä enää säikytä niin herkästi :)