tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kickeroo

Vanha Kong Kickeroo potkulelu alkoi olemaan jo niin syöty, että oli aika vaihtaa se uuteen. Meillä on aina tykätty hirvittävästi noista potkuleluista, ja aina kun lelu uusitaan niin täällä on pojat jonottamassa leikkivuoroa.  Armas vähän omisi lelun itselleen, mutta kyllä sillä sitten muutkin pääsi leikkimään :) Eikä kai ihme, ettei tässä huushollissa nuo potkulelut kauan kestä.3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Aww voikun söpöä <3 Varsinkin to iettä vielä oikeen odotetaan vuoroa ja kun ei malteta niin molemmat omii lelun samaan aikanaa xD Ihan hassua.

henni kirjoitti...

Hehee, juu, meillä toi Kickeroo vaan pölyttyy ja kerää karvaa tuolla lattialla :P Se on kyllä jännä, että sitten kuitenkin saatetaan potkia jotain pikkiriikkistä hiirtä, mihin ei edes osuta.

Katja kirjoitti...

Onnikin kävi vähän tossa ekassa koittamassa, josko olis ollu jo sen vuoro, mutta lopulta se ootti kiltisti vuoroaan iltaan, kun noi kaks oli kyllästyny :D

henni: no meillä toi lelu on aina ihan huippu sen ekan päivän, sitten se innostus vähän laantuu ja sitä käydään järsimässä vaan joskus