tiistai 25. tammikuuta 2011

Kissakuvahaaste 147: Aamu ja ilta

Sattuipa sopivaasti osumaan eilen otetut kuvaset tämänkertaiseen kissakuvahaasteeseen, jonka aiheena siis oli aamu ja ilta. Tämä kuvanen on otettu illalla, Oskari ja Onni olivat levittäytyneet hyvin miehekkäästi sänkyyn nukkumaan, niin että meidän ihmisolentojen oli mahdollisimman vaikea käydä itse nukkumaan. Pahoittelen nyt superhuonoa kännykameralaatua.

Oskari ja Onni

Ja laitetaan nyt sitten vielä yksittäisetkin kuvat, kun sellaisetkin otin. Oskarista kuva oli hiukan aiemmin, kun Osku makoili sängyssä yksinään, ihan keskellä ja niin leviänä kuin vaan ikinä mahdollista. Ei ehkä tuo oikeutta pojalle tuollanen asento, kun se näyttää ihan jumalattomalta jumbomakkaralta. Sanon edelleen, että se on tuo höhhökarva joka huijaa silmää.


Oskari pötköttää

Onni venyttää

Ja ettei Armaalle tulisi paha mieli, niin laitetaan siitäkin nyt yksi makoilukuva. Tämä nyt sitten ei liity haasteeseen enää mitenkään, kun on otettu keskellä päivää, mutta ihan tasapuolisuuden nimissä :)


Armas möllöttää


Aamukuvaksi olisi varmaan käynyt sellainen, missä kissat parveilevat jaloissa tai hyppii ja raapii kaapinovia, sillä sellainen kuuluu meidän aamuihin. Sellaisia kuvia nyt ei kyllä ole, kun jostain syystä en ole kova nappailemaan kuvia heti herättyäni. Näillä nyt siis mentiin :)

6 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Hih, ihanat sängynvaltaajat. <3

Anonyymi kirjoitti...

Kissoilla on selvästi tavoite saada sängyn oikeat omistajat pysymään poissa levittämällä itsensä mahdollisimman suureksi!

Katja kirjoitti...

Jep. Ja eihän sinne itse sitten raaski mennäkkään, kun toiset ovat niin rauhassa ja suloisesti pitkin pituuttaan.

Täti Punainen kirjoitti...

Ihania karvaturreja, oikein sängynomistajat!=D

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Onpa pojilla lokosat oltavat. Tollai määkin pötköttelen. Nyt laitoin vähän ulkokuvia blogiin.

Katja kirjoitti...

Täti Punainen: Sängyn- ja kyllä kaiken muunkin omistajat :D Pojat on valloittaneet sängyn lisäksi kaikki muutkin paikat ja varmasti makaavat aina siellä minne itse on menossa :D

ruusupioni ja Börre: Pötköttely on kivaa :)