sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Citykissa saaressa

Nyt on koko konkkaronkka koossa. Oskari tuli perjantiana Nikon kanssa tänne ja nyt kun Niko lähti takaisin Turkuun, niin jäin tänne kissojen kanssa (plus isäni). Perjantaina Oskari uskaltautui tulemaan ihan uloskin ja juoksenteli vähän tässä mökin tuntumassa. Eilen Oskari uskaltautui vähän pidemmälle ja tänään taas vähän enemmän.  Ehkä viikon puolessa välissä on Oskaristakin kuoriutunut kunnon metsäkissa :)
Armas tänään metsästlei jotain pientä, näytti pikaisesti katsottuna joltain harmahtavanmustalta, ehkäpä metsähiireltä? Tänä vuonna ei vielä yhtään pikkuvipeltäjää ole kissojen kynsiin jäänyt, viime kesänä kun niitä oli kaunis rivi mökin edustalla aina illan päätteeksi. Tosin kaipa ne taidot ovat vähän ruostumaan päässeet talven aikana :D
Vähäsen myös jännitti Onnin vaanimiset kalliolla. Onni oli melko lähellä rantaa ja vahtasi jotain lintua. Oli ehkä kaikinpuolin hyvä, että lintu lähti lentoon ennen, kuin Onni päätti hyökätä, se olisi voinut päättyä vaikka uiskentelevaan kissaan.
Osaakohan kaikki kissat luonnostaan uida?

Innostuin nyt avaamaan kissoille omat kuva-albumit. Aiemmin itsellä oli käytössä kuvat.fi, silloin joskus aikaa sitten, kun koko palvelu oli maksuton. Tai ainakin muistelisin että joskus on ollut. Jokatapauksessa kuitenkin. Ajattelin, että sinne on mukavampi keräillä kuvia, etten täytä koko blogia aina kun saan otettua mielestäni jonkun hyvä kuvan.
Tässä sitten niitä linkkejä toistaiseksi vielä melko tyhjänpuoleisiin albumeihin: Armas, Onni ja Oskari.

2 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Toivotaan hyviä metsästysreissuja teille :)

Katja kirjoitti...

Uskoisin, että niitä on tulossa vielä monta :) Se on kuitenkin eri juttu, miten kannattavia nuo reissut ovat :D