perjantai 10. kesäkuuta 2011

Cesis

Tänään lähdetään Oskarin kanssa Latviaan. Luvassa on todellakin hullu kissanäyttelymatka, sillä lähdetään Veikon kanssa Helsinkiin päin tänään puoli seitsämän aikaan. Tarkoituksena ajaa koko yö ja sitten aamulla näyttelyyn, jossa ollaan koko päivä. Yksi hotelliyö siinä lauantain ja sunnuntain välissä ja sitten taas sunnuntaina koko päivä näyttelyssä ja siitä suoraan ajoa kohti Viroa. Ilmeisesti sitten perillä kotona (tai Veikko vie mut ja Oskarin porukoille, kun on itse siitä läheltä kotoisin) joskus kolmen aikaan yöllä. Huhhuh.
Meni vähän pipariksi omat suunnitelmat, kun ajattelin että olisin nukkunut tänään oikein todella myöhään, mutta väkisin kun aamusta kaksi tuntia olin pyörinyt hereillä sängyssä, nousin sitten ylös. Kai se viikonloppu menee ihan sisulla läpi :)

Vahvistuskirjeen mukaan näyttely loppuu lauantaina kuuden maissa, joten siinä ehtii sitten nukkumaan hyvin. Näyttelypaikalta hotellille, että kissat pääsee huoneisiinsa jaloittelemaan ja sitten varmaan käydään syömässä jossain ja luultavasti peti kutsuu aika aikaisessa vaiheessa. Sunnuntaina näyttely loppuu sitten vähän aikaisemmin, vahvistuksen mukaan jo neljältä.
Kyllä kissojen puolesta jännittää tosi paljon, miten ne jaksavat koko pitkät ajomatkat kuljetusbokseissa. Harmi etten ehtinyt ostamaan Atlas 40:stä, joka olisi ollut vähän tilavampi, kuin tuo kolmekymppinen, mutta mahtuu siihenkin nyt pikku matkahiekkis ja kissa ihan hyvin. Ja sitten toki jännitän sitä, että mitä jos Oskarilla käy joku vahinkohätä matkalla ja on koko kissa ihan sottanen.. No pitää varautua siihen, ottamalla mukaan joku pieni pyyhe.

Tuomarina Oskarilla on lauantaina Mrs. Steinhauser ja sunnuntaina Mr. Schukin. Eipä nimet sano mulle mitään :D

Varmaan sitten maanantaina, kun olen heräillyt, niin laittelen sitten tarkemmat selostelut tästä matkasta. Vielä pitäisi kapsäkit pakata, niin omat kuin Oskarinkin. Ja kyllä, nyt olen tarkastanut monta kertaa, että Oskarilla on kaikki rokotukset kunnossa.

Ei kommentteja: