sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Mökkikausi avattu.

Vuoden ensimmäinen mökkiviikonloppu takana. Lähdettiin perjantaina samantien, kun Niko tuli töistä, pakattiin vaan kissat bokseihin ja sitten mentiin. Matkanteko taittui todella hiljaisesti, pojat nukkui koko matkan eikä ketään sanonut miuta tai mauta. Mökille päästiin parin tunnin ajo-, viiden minuutin lossi- ja viiden minuutin venematkan jälkeen.

Pienen verrytteluhetken jälkeen, joka siis oli mökissä sisällä, avattiin sitten ulko-ovi ja päästettiin pojat ulos. Tai siis oltaisiin päästetty, jos ne olisivat tajunneet sinne mennä. Pienen näyttelyn jälkeen Armas ja Onni pinkoivat sitten heti siihen mökin edustalla olevalle mätikölle syömään ruohoa, Oskari ei olisi tullut ulos sitten millään ja lopulta se sitten kannettiin pihalle, mistä tosin Osku juoksi samantien sisälle. On se niin reipas :D

Ei ollut ulkoilut ihan tuoreessa ulkomuistissa ja aluksi Armas ja Onni menikin sillätavalla vähän varovaisesti siinä mökin edessä. Oskarikin uskaltautui sitten jossain kohtaa ulos ja meni maha niin maata pitkin, että keräsi kaikki neulaset mukaansa. Ja heti kun Oskari kadotti jomman kumman kissoista tai jonkun meistä ihmisistä, alkoi jumalaton valitus, hän kun luuli eksyneenänsä.
Rannassa olletia joutsenia kävivät kaikki kissat ihmettelemässä, ja saatiin hakea Armas ainakimn kolme kertaa sieltä pois, kun ne joutsenet örisivät niin pahoina.
Perjantaina ei kovin kauan ulkoilla sitten ehditty, kun oltiin perilläkin niin myöhään ja melkein-läheltä-piti-joutsen-tilanteen lisäksi saaliina oli muutama irtopunkki, jotka nypittiin kissoista pois ennen sisälleottamista.

Lauantaina pojat ulkoilivat sitten vähän enemmän. Tai Armas ja Onni ulkoili vähän enemmän. Oskari taisi käydä pihalla, mutta sitten mau'uttuaan puolisen tuntia mökin oven takana, päästi äitini sen sisälle nukkumaan, jossa Oskari sitten nukkui koko päivän. Armas ja Onnikin tahtoi joskus kuuden nurksisa sisälle. Ulkoilu oli väsyttänyt kolmikon aika hyvin, sillä kaikki nukkuivat sitten koko illan tosi rauhallisesti.
Aijoo, äiti myöskin kertoi että aamulla Oskari oli pessyt Sakun (porukoiden labradorinnoutaja) naaman ja korvat. Aika herkkää :)

Kaikilla kissoilla oli tosiaan kaulassa nuo punkkipannat. En tiedä sitten ovatko ne ihan humpuukia vai olisiko niitä punkkeja ollut enemmön il,an pantoja? Onnilla oli päässä kaksi punkkia kiinni, jotka otettiin pois, mutta muita kiinninäisiä ei ollut. Niitä irtonaisia vaan. Tosi tyhmiä nuo pumkit :(

Kuvia koitin ottaa, mutta eipä nuo kissimissit tahtoneet kamalasti poseerata. Tässä kuitenkin viikonlopun kuvasatoa (klikkaamalla isommaksi):


Onni ja Armas etsi pureskeltavaa...

... ja Oskari katseli ikkunasta pihalle.Joutsen, Armas ja Oskari.


Reilu kaveri, kun pesi toisen korvat :)Torkkuhetki pitkän päivän jälkeen.

2 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Voi Oskaria :D Korvannuolesmiskuva on erityisen herttainen.
Kuulostaa kyllä epäilyttävältä, ettei punkkipanta estäkään punkkeja ainakaan kokonaan.

Katja kirjoitti...

Oskari on tosi hurja :D
Ajattelin ensi kerraksi ostaa sitä tököttiä, jota laitetaan niskaan. Jos se hdessä pannan kanssa hoitaisi asian paremmin. Ehkä niitä punkkeja tosiaan olisi paljon enemmän, jos sitä pantaa ei olisi, mutta on toi nyt kuitenkin tosi tyhmää :(
Ei ainakaan pidä sokeasti uskoa sitä, kun pannan pakkaus väittää pitäväsä ulkoloiset poissa.