torstai 29. syyskuuta 2011

Pieniä hiiriä

 

Tuossa kun Onnilla oli se synttärit, niin ostettiin sitten lahjaksi tollanen setti hiiriä. Niissä pitäisi sisällä olla kissanminttua. Oli muutenkin kvia paketti, kun siinä oli noita hiirulaisia yhteensä kuusi, eli jokaiselle sitten kaksi kappaletta :) Eli Onnille lahja, mutta käy kaikille. En tosin ymmärrä, että minkä himeen takia ostan tollasia pikkuleluja, meillä kun ne kaikki katoavat aina jotenkin metkasti. Luultavasti muuton yhteydessä löytyy sohvan alta sellanen kasa kissanleluja, ettei hetkeen tarvitse taas miettiä ostavansa jotain :)
Annoin paketista kolme hiirtä, niin että kolme jäi nyt kaappiin odottamaan. Eipä näy yhtään hiirulaista enää täällä missään, että mihin lie ovat taas piilottaneet lelunsa..


Hetken aikaa kissat kaikki leikkivät ihan innoissaan ja ajattelin, että kuvaanpa nyt oikein videolle tätä hupsuttelua. Kummasti siinä kävi sitten niin, että heti kun sain puhelimen käteen ja aloin kuvaamaan, niin kissat kävivät makuulle ja eivätkä tehneet yhtään mitään. Että se siitä sitten. Onnista sentään sain ihan kivan kuvan otettua, missä herra poseeraa nyt lahjahiirtensä kanssa. Ja ehkä jonain päivänä voin julkaista täällä jonkun videon, jos kissat päättävät päästä eroon tuosta esiintymiskammostaan..

tiistai 27. syyskuuta 2011

Sopu tilaa antaa

Eipä ole tuolla kiipeilytelineen yläpedissä kaikki kissat yhtäaikaa olleet sitten sen, kun Oskari oli pikkuinen. Tässä viime viikonloppuna kuitenkin sain taltioitua tälläsen hetken, kun kaikki kissimissit oli ahtautuneet yläpetiin, ja oli aika ahtaan näköistä kyllä.


Ja sitten.
Nukkuva kissa on ehkä suloisinta mitä on. Ja meillä ainakin kissat nukkuu välillä ihan miten sattuu. Tässä Armaan tyylinäyte tältä päivältä.


Tuo sohva on sellainen, minkä ostin Armaalle Armaan ihkaensimmäisestä näyttelystä, joka oli PIROKin Tampereen näyttely. Silloin koko sohva oli ihan hurjan iso pikku-Armaalle. Hyvin näyttää kuitenkin nykypäivänä Armas täyttävän koko sohvan :)

perjantai 23. syyskuuta 2011

Onni 4-vuotta

Onnimannilla on tänään synttärit ja ikää Onnille tulee neljä vuotta. Iso mies jo :) Onnille luvassa tänään spesiaali-illallinen (tai no se tarjoillaan kaikille pojille, kun olen mennyt ja vähän unohtanut kahden muun synttärit kokonaan..), joka pitää sisällään ainakin katkarapuja.

torstai 15. syyskuuta 2011

Kattihaaste #1: Polkuanturat

Mauskis-jengi ottaa nyt osaa ensimmäiseen kattihaasteeseen ikinä, jossa aiheena on nyt polkuanturat. Onnilla on ihan tavalliset mustat anturat ja Oskarilla erittäin miehekkään vaaleanpunaiset, joten tällä kertaa meidän maukuliineista osallistuu Armas, jolla anturoissaan on sekä mustaa että myös vaaleanpunaista. Armaalla polkuanturoiden väritys menee vähän miten sattuu, mutta kaikista hauskin vasemmassa etutassussa.

Eli siis Armaan vasemman etutassun polkuanturat, olkaa hyvät:

D :
Aika hauska , eikö :)

tiistai 13. syyskuuta 2011

Honeymoon ohi.

Saaga lähti viiden jälkeen kotiinsa. Itse en ollut kotona silloin, mutta Oskari oli mourunnut oven takana pitkän tovin sen jälkeen. No mutta kyllä kai, oma tyttöystävä vietiin pois :(
Nyt pidetään peukkuja pystyssä ja toivotaan, että treffit onnistuivat eikä menneet pelkäksi harjoittelemiseksi :D Kuulemma noin neljän viikon päästä osataan sanoa, onko onnistunut vai ei. Sitä odotellessa. Tässä nyt muutamia kuvia pariskunnasta. Yllättäen kamera oli aina jossain muualla, kun jotain tapahtui ja jäi oma kuvasato vähän laihaksi. Ja edelleen itseäni häiritsee tuo kameran oma salama, mutta kaunis pari Oskari ja Saaga kuitenkin on, salamaa tai ei :D

Yläpetiin sopii kaksi hyvin.

Nenut.

Muruset.

Olisiko sitten joku edustuskuva :D

Kokoero.



Saaga söpöilee.

Äsken eteisestä kuului 'OAAU'. Oskarilla on nyt sydänsuruja.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Kurnauskis

Eilen vähän ennen puolta päivää Oskarin tyttöystävä - Saaga siis - saapui tänne meille kyläilemään. Oskari oli ihan ihmeissään tästä tytöstä ja ihan hirvittävän utelias myös. Ensimmäiset tunnit meni vähän tutustuessa. Oskari keskittyi laulelemaan Saagalle ja Saaga taas tuntui olevan hyvin hämillään tungettelevasta kollipojasta. Vähän tukkakarvat pöllysivät välillä, mutta sen enempiä 'yhteenottoja' pariskunnalla ei ollutkaan :)
Nyt tämä pariskunnan yhteiselo on pelkkää kurinaa ja hurinaa.

Saaga on kyllä hurjan nätti tyttö. Oskari on ihan  samaa mieltä, sillä se ei päästä tyttöä silmistään hetkeksikään :) 
Muutamia kuvia. Kaksi jälkimmäistä jouduin ottamaan kameran oman salaman kanssa, kun oli niin pimeää :/

Kukkuu?

Uskallettiin vähän lähestyäkkin.

Herrasmiehenä Oskari luovutti oman paikkansa neidolle.

Tälläisiä halihetkiä oli aamulla.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Oskari O 3-vuotta

Meinasi mennä ihan kokonaan ohi, mutta Oskarilla on tänään syntymäpäivä! Meidän pikkumies täyttää kolme. Lahja unohtui ihan ostaa, mutta ei kai se niin vaarallista ole.
Vietiin tänään myös isot pojat mummolaan, koska Oskarin morsmaikku tulee huomenna kyläilemään :) Hih, vähän jännittää.